Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem festeni a körmöm és ez neki szakítóok?
Figyelt kérdés
A barátom nem szereti a körömfestéket, mióta van, hozzám sem nyúl. Nem sminkelhettem magam régen, nem festhettem a hajam, ha rajta múlna akkor itthon lennék egész nap ugyanabban a ruhában. Már ez nagyon sok. Ki szeretnék próbálni mindent,amíg fiatal vagyok. Ma is elkezdett sírni, mert undorító volt a körmöm. (Semmi műköröm, csak sima a piros festék, még az átlátszónál is sírt.) Nem engedte meg, hogy szendvicset csináljak neki, mert akkor hozzáérek a kenyérhez.
Már 4 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem, de ezt nem bírom. Milyen tanácsot adtok?
2016. jún. 26. 16:37
1/11 anonim válasza:
El kezd sírni? wtf Hány évesek vagytok?:O
2/11 anonim válasza:
Már ne haragudj de ez megdöbbentő.Aki igazán szeret téged az nem azt nézi hogy milyen színű a körmöd.Szégyellheti magát.Férfi létére hisztizik.Szerintem hagyd ott és kész.
4/11 A kérdező kommentje:
20 évesek vagyunk.
Csak nagyon irritálónak tartja
2016. jún. 26. 16:48
5/11 anonim válasza:
Mi az hogy nem csinálhatod amit szeretnél? Te életed,te döntésed! Egyenlőség van a két nem között!
6/11 anonim válasza:
Jézusom... én az ilyet már rég dobtam volna. Mi az, hogy ilyeneket megszab neked??
7/11 anonim válasza:
Drágám! DOBD KI!!! Nem a kutyája vagy,nehogy már egy hím szabja meg neked,hogy mit tehetsz magaddal,vágd ki ennél biztos csak jobb vár rád!Legközelebb azon kapod megad,hogy megszabja mit mondhatsz meg hová nézhetsz...OFF neki sürgősen!
8/11 anonim válasza:
Szakítani vele.
Ilyen hisztis csávót se láttam még, már ne haragudj.
9/11 A kérdező kommentje:
Nem szakítani akarok, hanem megváltoztatni a helyzetet.
2016. jún. 27. 07:20
10/11 anonim válasza:
Sztem dobd ki,az én exem is úgy kezdte ,hogy mit nem szabad felvennem,kinéznem stb. És mire észbekaptam "rbanc" lettem a szemében a rövid gatyától meg tsaitól...ja és még meg is vert ha vmi nem tetszett ,szóval én a helyedben nyitvatartanám a szemem és időben lépnék ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!