Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elkezdtem festeni a körmöm és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdtem festeni a körmöm és ez neki szakítóok?

Figyelt kérdés

A barátom nem szereti a körömfestéket, mióta van, hozzám sem nyúl. Nem sminkelhettem magam régen, nem festhettem a hajam, ha rajta múlna akkor itthon lennék egész nap ugyanabban a ruhában. Már ez nagyon sok. Ki szeretnék próbálni mindent,amíg fiatal vagyok. Ma is elkezdett sírni, mert undorító volt a körmöm. (Semmi műköröm, csak sima a piros festék, még az átlátszónál is sírt.) Nem engedte meg, hogy szendvicset csináljak neki, mert akkor hozzáérek a kenyérhez.

Már 4 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem, de ezt nem bírom. Milyen tanácsot adtok?

2016. jún. 26. 16:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
El kezd sírni? wtf Hány évesek vagytok?:O
2016. jún. 26. 16:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj de ez megdöbbentő.Aki igazán szeret téged az nem azt nézi hogy milyen színű a körmöd.Szégyellheti magát.Férfi létére hisztizik.Szerintem hagyd ott és kész.
2016. jún. 26. 16:42
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem csajod van neked?
2016. jún. 26. 16:43
 4/11 A kérdező kommentje:

20 évesek vagyunk.

Csak nagyon irritálónak tartja

2016. jún. 26. 16:48
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
Mi az hogy nem csinálhatod amit szeretnél? Te életed,te döntésed! Egyenlőség van a két nem között!
2016. jún. 26. 17:15
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
Jézusom... én az ilyet már rég dobtam volna. Mi az, hogy ilyeneket megszab neked??
2016. jún. 26. 17:20
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
Drágám! DOBD KI!!! Nem a kutyája vagy,nehogy már egy hím szabja meg neked,hogy mit tehetsz magaddal,vágd ki ennél biztos csak jobb vár rád!Legközelebb azon kapod megad,hogy megszabja mit mondhatsz meg hová nézhetsz...OFF neki sürgősen!
2016. jún. 26. 18:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szakítani vele.

Ilyen hisztis csávót se láttam még, már ne haragudj.

2016. jún. 26. 23:35
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem szakítani akarok, hanem megváltoztatni a helyzetet.
2016. jún. 27. 07:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Sztem dobd ki,az én exem is úgy kezdte ,hogy mit nem szabad felvennem,kinéznem stb. És mire észbekaptam "rbanc" lettem a szemében a rövid gatyától meg tsaitól...ja és még meg is vert ha vmi nem tetszett ,szóval én a helyedben nyitvatartanám a szemem és időben lépnék ...
2016. jún. 27. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!