Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Önbizalom hiányos vagyok....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalom hiányos vagyok. Hogyan lehet barátnőm?

Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Anélkül sehogy. :(

23/F

2016. jún. 29. 13:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Fejleszd az önbizalmad :) azt csináld amiben igazán jó vagy :) ha nem tudod miben vagy jó akkor bróbálj ki mindent! :)

Én is az voltam, de most, hogy kijártam a sulit lazább lettem és nem érzem azt, hogy kevés lenne az önbizalmam :)

2016. jún. 29. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Rúgj be! Ha részegeden tudok németül, te is tudni fogsz csajozni :D
2016. jún. 29. 13:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 25 évesen ugyanezzel a problémával küzdök... Nem jöttem még rá a megoldásra. :(
2016. jún. 29. 14:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazából nagyon sok szép lánnyal szemezek, meg nagyon sok lány megnéz az utcán, de azt, hogy valamelyiket megszólítsam, vagy akivel úgy van, hogy valamilyen módon merek beszélgetni azt elhívjam randira, az nem megy.
2016. jún. 29. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Ohh, ismerős, csak én lány vagyok :/ egyébként nincs sok esélyed. Próbáld meg összeszedni magad... Csinálj olyan dolgokat, amikben jó vagy, és ha eredményeket érsz el, hidd el, megnő az önbizalmad. Hitesd el magaddal, hogy képes vagy rá! Menni fog. ;)
2016. júl. 1. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!