Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, amikor a barátotok nagyon vékony nincs olyan érzésetek, hogy nem tud úgy átkarolni, mint aki teltebb kicsit?
Figyelt kérdés
két fiúval jártam idáig, az első normál teatalkatú volt, amikor megölelt, az egy álom, de tényleg! Hozzá tudtam bújni, izmosabb volt, de vastagabb volt a karja, meg úgy mindene. Pontosan 169 cm 60kg. A mostani barátom viszont nagyon vékony. Ez persze a kapcsolatban semmit nem számít, csak nem tud úgy átölelni, mint az előző. Nem takar úgy be az ölelése. 165cm 52kg. Nem páwa gyerek nem kell erre gondolni, ő ilyen és kész. Csak hiányzik az a bő ölelés ami eddig volt. Járt valaki így vagy vélemény?2016. jún. 29. 21:32
1/3 anonim válasza:
10cmel és 4kg-al vagyok tövv a pasidnál, én se vagyok pawa, csak nem tudok enni XD
2/3 Adelll válasza:
En nem szoktam ezt erezni a vekonyabb fiuknal. Inkabb az alocsobyabb fiuknal.
3/3 anonim válasza:
Hát én nem érzem ezt, a barátom elég vékony (184/64) mégis jó hozzábújni, megölelni. Én a karjait is szeretem, főleg a kézfejét, pedig nem túl izmos. Mondjuk nekem nem volt nála nagyobb darab barátom, lehet így nincs viszonyítási alapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!