Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 eves lanyok! Szerintetek ez milyen?
Belso:
Kedves, vicces, nem lehet mellettem unatkozni, szamomra a szeretteim mindennel tobbet ernek,kicsit felenk vagyok(mar lassan elmulik)
Szeretek segiteni masoknak, utalom a focit, kedvenc tevekenysegem a kosarazas, de az olvasast sem hanyagolom. A legjobban a felviditashoz ertek.
Kulso:
Sotet fius haj, dusabb szemoldok, szalkas test, szemuveges vagyok, kekeszold szem,(ha kell kuldhetek kepet is)
Belső alapján egész aranyos.
Külsőre exemet juttatod eszembe...A kép csak érdekelne.. Remélem nem te vagy az B....
Elsőre azt hittem lány vagy mert nem olvastam el rendesen a fő kérdést. :'D bocsi. Hát most tőlem leírhatsz akármit az talán úgy van de lehet hogy személyesen már máshogy viselkednél. Én is mondhatom hogy jó fej vagyok, ami igaz is részben,de közben talán egy idióta vagyok (ez is igaz). Szóval azt akarom mondani hogy mindig hogy mit írsz az talán csak szerinted van úgy. Egyébként nem rosszak a leírtak. :)
Írj privátba ha akarsz (ez nem tudom hogy jön ide xD talán csak kíváncsi vagyok valójában és beszélgetni szeretnék)
Hopsz a kort sem néztem 16/L :) remélem nem baj.
Nem értem miért kell valakit megbántani h "szar fej".
Mikor neked a fejed mellett még a tested is szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!