Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom azt hiszi folyamat csaltam, mit csináljak?
Egyik ismerősünk belém esett, én elküldtem őt hogy nekem csak a párom kell. az utóbbi 3 hónapban nem írtam neki vissza, az utóbbi 7 napban meg teljesen ignoráltam, mert a barátom nagyon kiakadt amikor rájött hogy még beszélek vele, mert eltiltott,én meg vagyok annyira naiv,hogy ne mtartottam be. Tegnap a srác kitálalt, baromi nagy hazugságokkal, mint pl hogy csókoloztunk mindig amikor találkoztunk, ez nem igaz.
Egyszer történt "szájra puszi" amikor adni akartam neki 2 baráti puszit elfordította a fejét,ennyi. utána olyan bűntodatom volt, hogy nem bírtam és hazudtam folyamat a barátomnak hogy hol is voltam. A srác folyamat talizni akart én mindig lemondtam, erre ott várt suli után a vonatállomáson, mindig lecsesztem érte és kapott 1 órát hogy panaszkodjon nekem,ennyi. Párom meg most utál... Azt hiszi megcsaltam közben meg amikor az a "csók" történt (tartott 2mp) szakított velem előzőnap. Utolsó nyominak tart, pedig ennek is már 6 hónapja,tegnap kidobott és hajthatatlan. Mit csináljak?:|
Most mar semmit.
'a barátom nagyon kiakadt amikor rájött hogy még beszélek vele, mert eltiltott' - talan a tulajdona vagy?
'kapott 1 órát hogy panaszkodjon nekem' - es amugy miert is?
Na ezert nem kell 12 evesen pasizni, mert lehet hogy testileg ugy erzed oke, de se te, se a baratod, se ez a harmadik joember nincs se szellemileg, se erzelmileg keszen egy normalis parkapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!