Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az már hogy nekem egyből vissza kell írni, akármit is csinálok?!?!
Figyelt kérdés
Nem nyírhatok füvet mert nem írok egyből vissza ha a barátnőm ír. Folyamatosan összeveszik ha nem írok neki vissza. Múltkor segítettem nagymamámnak meggyet szedni és képes volt szakítani mert nem írtam vissza és ezt azután láttam hogy lemásztam a fáról. Ilyenkor mikor próbálom megbeszélni vele ezt, mindig azt mondja hogy leszarom őt. Pedig ez egyáltalán nem igaz mert nagyon szeretem és 2 hét múlva leszünk 9 hónaposak, de ezt nem tudom ki bírná ki amit ő csinál. Pedig hiába magyarázom neki hogy itt a nyár és segítenem kell itthon mert én vagyok az egyedüli férfi a háznál, de istenért nem érti meg, még neki áll feljebb. Még azt se érti meg hogy a telefonom szervízbe van és kaptam helyette egy lassú iphone 4-et és kb 3 perc mire betölti a messengert.2016. jún. 30. 22:13
1/7 Egyenes út válasza:
"Lassú iphone 4"
Örülj, hogy egyáltalán Iphone-od van öcskös
2/7 anonim válasza:
Legegyszerűbb, ha szakítasz vele. Kevesebb fáradtság és stressz.
3/7 A kérdező kommentje:
Az első megragadta a lényeget... De nem szeretnék szakítani mert nagyon szeretem ezek után is.
2016. jún. 30. 22:27
4/7 anonim válasza:
Kb egy hét éves szintjén van, szakíts vele.
5/7 anonim válasza:
Szakíts vele,mert ez csak rosszabb lesz. És tényleg csak az idegeidre fog menni. Ez azért nem normális dolog hogy ennyire hisztis. Vagy akkor fogja meg magát aztán menjen ő is segíteni neked. De kéne legyen annyi esze hogy megértse hogy nem a telefont nyomogatod egész nap,mert vannak más dolgaid is,amit más nem fog megcsinálni helyetted. Ha ezt nem tudja megérteni akkor tényleg szakíts vele,mert ez nem normális dolog.
6/7 anonim válasza:
Szakíts vele, ennek nincs értelme.
7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy valami baja van, csak nem mondja el. Pl. feszkó a családjában, esetleg ha még tanul (?) akkor egyetemen/főiskolán vagy a munkahelyén...
Én is ilyen vagyok néha, és minden hülyeségen kiborulok időnként... Beszélgess vele, próbáld meg "kiszedni" belőle mi a baja, lehet hogy csak elhanyagolva érzi magát és ezért csinálja.
Ha eddig a 9 hónap alatt nem volt ilyenre nagyon példa, mindenképp beszélj vele - ha viszont ez már megszokott felállás nálatok, tényleg gondolkozz el azon, hogy kell-e neked ilyen barátnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!