Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti ráírnátok az exetekre? Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ráírnátok az exetekre? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem én dobtam őt,hanem a lány engem.Nem azért mert összevesztünk,stb.Annyit mondott még anno hogy nem működik.Ez több hónapja volt már,de én még mindig érzek iránta.És ami bekavar az egészben,hogy amikor dobott,rá pár nappal rakott ki egy képet instagramra ezzel az idézettel: "nehéz rajtam kiigazodni,de megpróbálhattad volna".

Szerintetek mit tegyek?Hagyjam vagy beszéljem meg vele a dolgokat és hátha lesz valami megint.Utoljára jöttem rá sok mindenre,mit hogy kellett volna.Szerintem túl lassú voltam,neki már volt barátja,de nekem ő volt az első.

2016. júl. 1. 23:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha most nincsen baratja akkor szerintem irj ra, kulonben lehet, hogy kesobb banni fogod.
2016. júl. 1. 23:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne írnál rá?
2016. júl. 1. 23:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig fogadd el, hogy vége és hagyjad szerencsétlen lányt élni.

De,ha újra pofára akarsz esni, csak hajrá!

2016. júl. 2. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!