Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok segíteni a depressziós barátomnak? 15 L
Interneten ismertem meg, távkapcsolatban vagyunk, de már találkoztunk is.
Próbálom szóval tartani néha, meg foglalkozni vele, bizonyítani neki, hogy ő jó, nem hülye stb stb
Persze a problémáit, érzéseit is meghallgatom, tanácsot adok neki...Mit tudok tenni ezeken kívül...? :|
Nagyon mélyen benne van a dologban és fáj érte a szívem.
Bárcsak szívet cserélhetnénk...
Lényeg a lényeg, érdekelne, hogy vidíthatnám fel.
A depresszio kezelese szakember dolga, nem sokat tudsz tenni.
Ha valoban depresszios, nem lehet felviditani. Ez egy betegseg aminek a szomorusag csak a tunete.
"nem hulye" ez aranyos :)
sehogy nem lehet,szerintem az ilyen ember mindig is ilyen volt..magányos
Értem...
Én próbálok mindig mellette lenni
Csak így, neten keresztül nehéz..
Meg, ha rossz a kedve, bánt másokat
Köztük engem is..
Akkor próbálom folytatni.
Az, hogy próbálsz segíteni neki az fantasztikus dolog -viszont ne áldozd fel magad. Nincs joga bántani téged, pont egy olyan jólelkű lányt, aki életet próbál lehelni belé. Muszáj kiállnod magadért -egy "figyelj, lehet, hogy rosszul érzed magad, de ha velem szemétkedsz, nem fogok veled tovább beszélgetni" talán kizökkeni az állapotából, és hosszú távon jól jár, mivel ráébred a valóságra. Ez talán ráébreszti, hogy magányos marad, ha nem viselkedik normálisan másokkal.
Felvidítani pedig akkor tudod, ha ő is akarja. Sajnos ez egy olyan betegség, amiből nehéz kijönni, de nem lehetetlen. Támogasd és beszélgess vele, de megoldani helyette a problémát nem lehetséges. A szüleinek ha talán pszichológust tanácsolnál, megindíthatja a folyamatot.
Utolsó:
Hát, úgy érzem értem már nem kár. Igazából, végre csinálnék is valami jót.
Ilyet nincs szívem mondani...
Viszont jeleztem már, hogy rosszul esik.
Lehet hosszútávon én szívom meg
Lehet rövidtávon is.
De hát. Ez van.
Szeretem, magamnál jobban.
Csak kár, hogy kezdem úgy érezni, őt nem is érdeklem..
Nem hiszem, én még annak sem vagyok jó :DD
Nem viccből írtam, tényleg.
Igazából mindegy.
Szerintem már nem is szeret, de abszolút megértem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!