Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetne ebből valami? Nektek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetne ebből valami? Nektek mit sugallnak a srác jelzései?

Figyelt kérdés

Már vagy 3 éve járok versenyre kémiából. Mindig nagyon szoros a verseny a köztem meg a 2. helyezett fiú közt. Idén láttam szemtől szemben ezt a srácot,és nagyon megtetszett,néztem is,ő is nézett,méregetett,majd rám köszönt.Nem volt nehéz felhívni magamra a figyelmét,mert mindig olyan érzésem volt,mintha figyelne,aztán mikor odanéztem,láttam,hogy nrz, mosolygott meg megemelte a szemöldökét.Szerintetek én is szimpi lehettem ezek alapján neki?

A probléma az,hogy megtudtam,hogy el fog menni egy másik megye sulijába,és a versenyek már nem lesznek alkalmasak a találkozásra.Gobdoltam,ráírok Facebookon,hogy felvegyem a kapcsolatot,de nem akarok nyomulósnak tűnni.Szerintetek mit kéne tennem?

2016. júl. 3. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Ès miutàn összemosolyogtak itt a vè....jaj nem csak hülyülök :D

Hát fiú ès lány között úgy tartják nincs barátság mert az egyik fèl mindig többet akar. Talán egy próbát megèr, lehettek barátok, távkapcsolatokról nincs jó vèlemènyem ha akarod majd elmesèlem egyszer, de szerintem olyanba ne menj bele..

2016. júl. 3. 20:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Mi lenne abból,ha teljesen más helyre költözik?

Semmi.

2016. júl. 3. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!