Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 9 eves szerelem, mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

9 eves szerelem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lany, mar 8-9 eve joba vagyok vele, szerelmes is mar lassan azota vagyok bele, miota megismertem. Egy hete elmondtam neki mit erzek iranta, de azt valaszolta nem tudja viszonozni a szerelmet, de most mikor 3 napig ott aludtam nala, es tarsasoztunk, a tetje az volt, hogy megcsokolhatom. Ez meg is tortent, utana ravagta, hogy nem lenne rossz egesz este csokolozni :'D. Aztan pedig miutan "befejeztuk" azt mondta, ez csak egyszeri alkalom, mire en megkerdeztem, "hogy-hogy csak egyszeri?" erre azt válaszolta, hogy "miert lenne tobbszori?". 4 es fel oran keresztul csokoloztunk/smaroltunk (felvaltva:'D) es meg a smarolas elott figyelmeztetett, hogy nem az ő hibaja lesz, ha megjobban bele szeretek. De igaza lett es megjobban megszerettem. Nem tudok mit kezdeni ezzel. Kavarognak bennem az erzesek, legkozelebb 1 het mulva fogok ott aludni nala, mit tegyek?

2016. júl. 4. 18:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10: Ember ,te miről beszélsz? -_-
2016. júl. 5. 03:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem arra probal ramutatni, hogy a kerdezovel egy liba jatszik. Es ahelyett hogy normalis kapcsolat keresesere buzditanak; inkabb azt tanacsoljak neki hogy maradjon ezen a szinten. Persze lehet maradni, meg lehet varni hogy teljesen kihasznalja a csaj es utana talaljon egy masik sracot akiert ot eldobhatja a fenebe. Mert oszinten, ne gondolja senki hogy egy ilyen lany majd hirtelen megvaltozik ha egy helyes srac a kepbe jon. Neem, akkor majd megint baratok lehetnek a kerdezovel. Aki persze amig a srac van tunjon el, de ha ejtettek a lanyt akkor majd peesze neki fogja elsirni a banatat.
2016. júl. 5. 05:35
 13/16 A kérdező kommentje:

9/12

Nem jarunk, csak mar tobb mint 10 eve baratok vagyunk, altalaban atmegyek hozza 2-3 napra, filmet nezunk meg ilyenek.

2016. júl. 6. 05:32
 14/16 A kérdező kommentje:

11/13 (meg akik "ribizik")

Nem irtam le mindent a lanyrol, a lany nem szereti a fiukat. Vagyis undorodik toluk, nincs mas fiu/ferfi baratja, mert kiskoraban volt 1-2 incidens ami altal "megundorodott" a ferfiaktol. (Nem lezbi) csak fel a fiuktol(igen megeroszakoltak)

2016. júl. 6. 05:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom,hogy ez történt ezzel a lánnyal, de a viselkedését semmi nem indokolja.

Nincs értelme vele kezdeni. Minek alszol nála? Az csak rontani fog a helyzeten, miért akarod méginkább büntetni magad?

2016. júl. 6. 12:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Kúrd meg!
2016. júl. 6. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!