Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? :///

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? :///

Figyelt kérdés
Szóval röviden. Válogatós vagyok lányok terén.. És most kettő lány is tetszik.. De olyan nehéz dönteni mert mind a kettő meg fogot. Ez ugye bár az én döntésem de nehéz..
2016. júl. 4. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Írj pro és kontra érveket mindkettőhöz elég hasznos módszer ,vagy beszélgess,ismerd meg őket jobban egy idő után úgyis választasz melyik tetszik v fogott meg jobban:)(csak ne tarts 2 vasat a tűzben :/) 19/l
2016. júl. 4. 21:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez már meg volt :/ De nagyon ugy nézz ki hogy a szöke lánynál maradok. Szimpatikusabb és több mindenben meg fog. De nagyon köszi a választ.:)
2016. júl. 4. 21:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod egybol hogy melyikojuket kedveled jobban, akkor egyik sem tetszik igazan :D

Egyebkent itt hangsulyoznam hogy nem tudom milyen helyzetben vagy, de nem szep egyszerre hulyiteni oket (akinek nem inge...)

De ha megis valasztani akarsz, allitolag a masodikat kell. Mert ha elegge tetszene az elso akkor nem jott volna szoba a masodik :)

2016. júl. 4. 21:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha tetszik 2 lány,mindig válaszd a másodikat, mert ha szeretted volna az elsőt,akkor nem szerettél volna bele a másodikba.
2016. júl. 4. 22:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem szivatom őket :) Ök ugy tudják hogy más tetszik nekem. Amugy 13 éves vagyo németországban élek. Perfekt vagyok németből. És nem az a mai tipikus 13. (nem tudom hogy magyarországon most milyenek) illetve jó tanuló is vagyok. Tehát ugy mond problémáim nincsnek. Helyesírásért bocsi :p
2016. júl. 4. 22:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretem :) Csak tetszik. De írtam is már.
2016. júl. 4. 22:25
 7/8 anonim ***** válasza:
menj külföldre. Ott lehet 2 feleséged
2016. júl. 4. 23:12
 8/8 anonim ***** válasza:
13 évesen egy kicsit korai,de mindenki maga dönti el,hogy mikor kezdi el.
2016. júl. 5. 08:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!