Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Többi lennt! 14/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Többi lennt! 14/F

Figyelt kérdés
Lengyelországban voltam nemrég és összejöttem egy lengyel lánnyal. Nagyon szeretjük egymást, csak nem tudunk találkozni csak nagyon ritkán. :(

2016. júl. 4. 23:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Ki lehet bírni a távkapcsolatot. Nekem eddig csak olyanom volt. :D
2016. júl. 4. 23:59
 2/7 anonim ***** válasza:
vidd el a poggyászba
2016. júl. 5. 00:05
 3/7 anonim ***** válasza:

hát kisbarátom erről így mi semmit nem tudunk ... összejöttél az egy dolog ... távkapcsolat az is oké, bár kevésbé, az felnőtt korban is nagyon necces dolog tud lenni, és nem is sok esetben működik, de van rá precedens, ezért ki nem zárható ...

a távolság elválaszt , mi köt össze benneteket? ezen kell elgondolkozni, milyen gyakran tudtok találkozni, azt milyen tartalmasan eltölteni .. stb ..

én szurkolok nektek, de kevés info ahhoz, hogy érdemben hozzászóljak

2016. júl. 5. 00:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Maximum 2-ször tudnék vele találkozni 1 havonta, de jól ellennénk abban az időben.
2016. júl. 5. 00:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Te hallod, a 2 az jó szám.

Nekem voltbarátommal volt, hogy másfél hónapig nem tudtunk találkozni. :(

Na szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy jó ez így, de nektek kell tudni, hogy fogjátok-e bírni.

#1 vagyok

2016. júl. 5. 00:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2016. júl. 5. 00:29
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
az nem lengyel hanem egy cigánylány lehetett :D jól bekajáltad
2016. júl. 5. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!