Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 14 evesen elvesziteni tenyleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 evesen elvesziteni tenyleg korai?

Figyelt kérdés

En 14 vagyok, a baratom 16...

Egyutt vagyunk majndem 3 honapja es tervezzuk, hogy majd nemsokara megtortenik az elso. Mind a kettonk meg szuz. Neha bennem felmerul a kerdes hogy nem korai ez meg, de megis nagyon szeretem a parom es bizok benne. Azt mondta hogy tudja hogy egy lanynak milyen fontos az elso es ezert gyenged lesz es azt csinalja amit en mondok es ami nekem jo. Szerintetek? Kerlek segitsetek. Meg mielott csunyakat mondanatok rolam letszives ne tegyetek, mert rosszul esik.

2016. júl. 5. 01:16
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
93%
Akkor mondd neki, hogy még nem akarod.
2016. júl. 5. 01:17
 2/37 A kérdező kommentje:

De ugyerzem, hogy szeretnem es nem bannam meg...

Csak majd attol felek hogy majd ha par ev mulva ezeket elmondom pl a szuleimnek akkor mit fognak szolni... En leszek a csalad szegyene vagy mi?:(

2016. júl. 5. 01:19
 3/37 anonim válasza:
40%
szerintem nem korai, de ha nem szeretned hat akkor mond meg neki, inkabb most mond el ne huzd az agyat
2016. júl. 5. 01:22
 4/37 anonim ***** válasza:
76%
3-as te hülye vagy!! 14 évesen hol nem korai neked?? gyökér.
2016. júl. 5. 01:24
 5/37 A kérdező kommentje:

4es... Akkor szerinted mikor erdemes elvesziteni?

Es a 3ast ne gyokerezd le... A gyoker az a fahoz tartozik... A fa pedig a termeszethez... Es a termeszet az szep:)

2016. júl. 5. 01:26
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
Korai de semmiképpen se feküdj le vele amíg nem vagy 100% -osan biztos benne hogy akarod . Kérlek gondold át és mérlegej
2016. júl. 5. 01:30
 7/37 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod 6os:)
2016. júl. 5. 01:32
 8/37 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is korai.... és igen azért az nem olyan jó dolog ha már 14 évesen nem vagy szűz

csak akkor menj bele ha biztos vagy abba hogy hülyít mert azért az a három hónap nem olyan sok, és ha te is 200 % hogy akarod , és ami még fontos hogy alkalmasnak találod e rá? és biztos vagy e benne hogy ezt ő vele szeretnéd megtenni.... még gyerek vagy és gyerek aggyal gondolkodni nem könnyű... az lénye hogy ne siesd el ha tényleg szeret tud várni

2016. júl. 5. 01:42
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
bocsánat *nem hülyít elírtam
2016. júl. 5. 01:43
 10/37 A kérdező kommentje:
Oke koszonom szepen a valaszod 8as💙
2016. júl. 5. 01:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!