Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mostanában a csajok képtelenek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában a csajok képtelenek lerázni az embert, helyette belemennek a taliba, aztán húzzák-halasszák. Más is megfigyelte ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 20/F vagyok. Mostanában megfigyeltem egy érdekes viselkedést a csajok részéről, amit régen nem annyira, kíváncsi vagyok, veletek is gyakori-e az ilyen.


Régen ha egy csajnak nem jöttél be és mondjuk elhívtad egy talira, akkor lepasszolt, hogy "nem érek rá, bocsi", vagy valami ilyesmi. Egyértelmű jelet adott, így leesett neked, hogy lerázott, lezárhattad az egészet és mehettél tovább.


Most viszont nagyon ritka az ilyen. Egyfolytában az van, hogy elhívom a csajt, és belemegy a taliba, úgy csinál, mintha érdekelné. De nem úgy, hogy "talán, meglátjuk, nem is tudom", hanem konkrétan azt látni a válaszaiban, hogy tényleg érdekli és tetszik neki ("benne vagyok, szuper, felőlem mehetünk, oksii"). Még aki bizonytalan, annak is az esik le, hogy tényleg érdekli a csajt, mert úgy csinál.


De aztán mikor rá kerülne a sor, akkor húzzák-halasztják, míg végül nem lesz belőle semmi még ha többször nekifutsz se.


És nem tudod, mi van. Nem tudsz előre tervezni, mert ez alapján mégse érdekli, de azt se könyvelheted el, hogy hagyod a fenébe és továbblépsz, mert mégiscsak úgy csinál, mintha érdekelné.


Már kitalálatam, hogy úgy dobom be, hogy elmondom, hogy így is, úgy is megyek vhova, ha gondolja, jöhet (így azt hiszi, hogy nem csak miatta megyek el).


Legutóbb is az volt, hogy belement, de mikor mondtam, akkor jött azzal, hogy azon a héten pont nem jó, de mindenképp szóljak legközelebb, és úgy tervezi.


Legközelebb meg megint szólsz, de megint semmi konkrétum. stb.


És hiába tennél le az egészről. Nem csak szimplán lemondja, hanem odateszi, hogy "legközelebb mindenképp szólj", csak hogy még inkább ne értsd, mi a fene van. Utána meg mondom neki, hogy akkor ő szóljon, amikor neki jó, beleegyezik, de mégse szól, közben játssza, hogy érdekli.


És nem egy csinálja ezt. Annyira elegem van már ebből, akkor mondja meg, hogy nem érdekli, és hagyom ahol van, megyek tovább, de így nem tudok semmit csinálni. Nem tudom, hogy hagyjam-e, vagy megéri-e még foglalkozni vele.


És itt nem csak egy csajról beszélek, sokan játsszák ezt.


Nektek mi a véleményetek?okt. 4. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom, de régen őszintébben ment ez a doog , mert hát nem érhetted el a másikat 0-24 ben ls akkor nem lehetett játszadozni , aki akart valakivel találkozni az rögtön igent vagy nemet mondott mert nem voltak folyamat kontaktba.

Most meg bármit le mondhatsz és csak pár kattintás.

El kényelmesedett az ismerkedés.

Na meg a 21-ik századi nagy agy mosás az ismerkedést illetően.

Annyi szabályt találtak ki maguknak az leg apróbb dologig , hogy az valami hihetetlen.

És ha még egy rendes srác vagy is és el tolsz valamit, rögtön búnkó parasztnak vagy el könyvelve.

Na de ez a világ amiben most élünk és alkalmazkodnunk kell.

Azért sok sikert 😊

okt. 4. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak kellen valami támpont, hogy hogyan kezeljem ezeket. :/
okt. 4. 18:54
 3/7 no_private_pls_i_have_bf ***** válasza:
100%

Próbálj kicsit objektív lenni. Ne azt lásd bele amit akarsz, hanem ami valoban történik.

Annyi emberismerete szerintem minden egészséges embernek van, hogy látja a másikon ha nem érdeklődik iránta. Szerintem te is látod ha egy lány "húzza-halasztja", ha nem akar veled összejönni.

Elárulom nőként, hogyha egy lány akar egy fiút, akkor tesz érte. Ír neki, vagy ha nem írogatós akkor esténként felhívja, de ha még az sem az ő világa akkor mindenképp próbál találkozót lefixálni. A legelfoglaltabb embernek is van 2 szabad órácskája, a "nincs időm" a legnagyobb kamu. Ha akar veled találkozni, megoldja. Nem azt mondja hogy "majd meglátom", hanem hogy "szombaton csak délelőtt van időm, vasárnap este, válassz".

Ha egy lány akar téged, nem hagyja hogy csak te kezdeményezz. Ha nem is konkrét, de mindenképp egyértelmű jeleket ad. Ha jeleket sem ad, akkor is látod a szemén. Minden tud hazudni, de a szeme nem. A testbeszédünket és a mimikánkat nem tudjuk irányítani (egy egész randi minden percén keresztül), egyszerűen érzed a levegőben hogy na ez nem az igazi, nem is feltétlenül tudod megmagyarázni hogy miért.

Egyébként emiatt nehogy nekem nőgyűlölő legyél. Több oka van hogy egy csaj nem mondja meg a frankót. Először is mindenki a tapasztalataiból indul ki. Ha előtted megmondta 3 srácnak, és mindhárom "akkor erőszakoljon meg egy vagon néger ha nem kell az én rendes szívem te büdös k,a" hisztérikus rohamot kapott (ami tegyük hozzá elég jellemző), akkor persze hogy negyedszerre nem adja elő újra a dolgot.

A másik lehetséges ok, hogy mindenki magából indul ki. Neked melyik típusú visszautasítás esne jobban?

A) Ne haragudj, eddig bejöttél, de most hogy küldtél egész alakos képet nem szeretném tovább folytatni az ismerkedést, sajnos az edzett, szálkásan vékony pasik a zsánereim. Legyen szép napod, sok szerencsét a továbbiakban!

B) Hát... nem is tudom... nincs időm a héten... meglátjuk, talán majd jövőhéten...

Mindkettő egyértelmű, mégis az elsőt nem fogod egyhamar kiheverni (és bunkó, felszínes ribizlinek tartod), a másodiknál pedig ha veszed az EGYÉRTELMŰ jeleket, konstatálod hogy "na, ez se jött össze, nem tudom miért, de majd a következő". Legalábbis nálam ez volt mikor párt kerestem. És szerintem senkinek nem esik jól egy idegen embertől ilyet hallani.

okt. 4. 22:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem akarom a csajokat védeni, de... minden ok-okozati összefüggés alapján történik. Azt mondod, régebb azt tapasztaltad, hogy a lányok egyértelműen visszautasítottak, most meg megy a spekulálás... Miért történhetett ez meg? Benne van az is, amit az 1-es írt, hogy régebb nem volt jellemző a folyamatos chatelés, így egy üzenetben jobban megválogatták az emberek a szavaikat, nem volt lehetőség a folytonos huzavonára. (Bár szerintem amikor te kezdtél el csajozni, akkor már javában ment a nagy chatelés).

A másik, amit a 2-es írt: őket is érte valami kellemetlen reakció, ezért álltak át a nem-egyértleműsködő válaszolgatásra.


Egyébként nagyon általánosítassz.

Képzeld el, hogy 10-ből 8 lány elfogadja a randimeghívásodat, és jól is érzitek magatokat, de végül valamilyen külső tényező miatt nem jön össze a dolog. Akkor te azt fogod leszűrni, hogy mostanában a csajok többségének mind bejössz, és felteszel egy kérdést arról, hogy ezt más is tapasztalja? Ugye milyen abszurd? Pedit ez is általánosítás, olyan, mint a kérdésedben.

Vannak olyan lányok, igen, akik szeretik húzni az ember agyát azért, hogy a saját egójukat növeljék, de azért csak magadat hibáztathatod, ha ilyeneket fogsz ki. Számtalan olyan kedves és szerény lány van, aki értékeli az érdeklődést, és illendően nemet mond, ha kell.

okt. 5. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:

Elnézést kérek mindenkitől az általánosításért, valóban jobb lett volna úgy kiírni a kérdést, hogy "akik ezt csinálják, azok vajon miért csinálják".


Köszönöm az eddigi válaszokat, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy felhasználhassam őket saját javamra. Valószínűleg nem tudm elég jól értelmezni a jeleket.


Mert valahogy folyton az van, hogy tényleg azt látom, hogy érdeklem, bele is megy mindenbe, de akkor nem értem, miért nem jön össze.


Ha mikor jön a folyosón és meglát, nevetve integet, azt gondolná az ember, hogy érdeklem, stb. De még ez se egyértelmű, mert közben valahogy mégse sikerül dűlőre jutni.


Nem tudom, valószínűleg túl is gondolom a dolgokat. Lehet, hogy hülyeség rábízni a csajra, hogy "akkor szólj, amikor neked jó", mert így még akkor se szólnak, ha tényleg jó, mert várják a kezdeményezést. Vagy nem tudom. Mert mikor konkrét időpontot mondtam, egyik pl. megmondta, hogy szuper lenne, csak azon a héten nem jó, de mindenképp szóljak legközelebb. Ezután azt mondtam, hogy akkor majd szóljon ő, de ő meg nem szól, eközben a testbeszéde egyértelműen azt árulja el számomra, hogy érdeklem. Például nem köszöntene már távolról nevetve integetve, ha egyáltalán nem jönnék be neki. És ezek miatt sose tudom, mi van, mindig egy helyben maradok.

okt. 5. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

#4-es vagyok. Megértem az aggodalmadat: félsz, hogy egy jó lehetőséget szalasztasz el. Ezért örlődsz a kétértelmű jeleken. Nem tudok nagy élettasztalattal szolgálni (én is csak annyi idős vagyok, mint te), de szerintem A jó lehetőség nem ilyen. Majd ha szembejön egy megfelelő lány (nem az idealizált nagy Ő, hanem simán egy neked megfelelő lány), akkor a vele levő kapcsolat nem az ilyen kétértelműségből fog kirajzolódni.

Te is látod, hogy mennyi a "talán" helyzet, és láthatod, hogy nem vezetnek sehova. Túl sok a kétes helyzet, a kétértelműen játszadozó lányka ahhoz, hogy ezekre időt szánj. Engedd el a "talán" helyzeteket. Aki élőben mosolyog rád és figyel rád, de szrik veled találkára menni, akkor azt vedd egy nagy STOP táblának, és menj más irányba. Ha meg attól félsz, hogy valaki ezzel a játszadozással tesz próbára téged, és kíváncsi rá, hogy mennyire vagy kitartó, csak szólók, hogy az ilyen mentalitású emberek a kapcsolatban is játszmáznak, nem lesz egy nyugodt, őszinte pillanatod mellettük.

okt. 5. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Igazad lehet.

A 'csaj' szó egyébként azt jelenti, hogy cigánylány.

okt. 6. 15:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!