Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz a szitu, vagy érdemes kezdeni a sráccal?
Szóval, néhány hónapja szerelmes voltam az új szomszéd fiúba, akinek van barátnője. Ezt elmondtam a srácnak, aki éretten kezelte, de a barátnőjével maradt. Azt nem tudom, hogy megosztotta-e a vallomásomat a lánnyal, mert azóta nem beszéltünk, személyesen kerülöm. Viszont nemrég észrevettem egy nagyon helyes srácot náluk, aki megtetszett. Csak az a baj, hogy a fiú barátnőjének az öccse, szóval elég para lenne, ha a csaj tudna róla, hogy le akartam a srácot csapni a kezéről, most meg az öccse tetszik. Meg mit szólna a srác, ha tud róla. Mondjuk fogalmam sincs, beszélt-e róla nekik az egészről.
Szerintem a fiú fiatalabb is, mint én. De bennem motoszkál a mi lett volna, ha...
Ti mit tanácsoltok? Barátnőm szerint felejtős, de nyári szünet óta csak ez a fiú jár az eszemben.
16 L

válasza:

válasza:16 éves vagy.
Hova sietsz ennyire? Menj el dolgozni, vagy olvass vagy bulizz vagy fejleszd magad.
Amúgy az előzményekből adódóan szerintem nagyon ciki lenne a csaj öccsénél is bepróbálkozni.

válasza:Szerintem sem jo otlet.
Ismerkedj ezerrel, de ne buliban, mert ott nem igazan komoly celokkal keresnek.

válasza:A srác hogy viszonyul hozzád? Csak mert az elég ciki lenne, ha ő is offolna. Alapvetően ez csak rád és a srácra tartozik, senkinek semmi köze hozzá, de elég fura helyzetet teremtenél azzal, ha vakon bepróbálkoznál nála is, ahogy a szomszéd srácnál.
Próbálj informálódni és maximum akkor lépj, ha biztosan tudod, hogy nem sülsz fel.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Köszi a bíztatást, utolsó, ez jó ötlet, szerintem ezt fogom csinálni!
A mocskolódókon nem lepődtem meg, de aki biztatott és hasznos választ adott, annak köszönöm!
További kérdések:
Még fiatal vagyok ugyan, 16 éves. Elég sok kapcsolatom volt, (keresem az igazit) már ha lehet ezt azoknak nevezni. A leghosszabb 2 hónapig tartott, és akkor is megkaptam a képembe a lánytól, hogy soha nem is szeretett, stb. Külsőmre figyelek ugyan, hajam, öltözkodésem,...
Nem kell privit küldeni, nyugodtan leírhatod kommentbe!
szerinted az okes ha elmondod a párodnak hogy valtottal par szot azzal aki tetszett(csak suli ugyben, semmi flort vagy akarmi) es kicsit felkavart?
Egy 17 éves lány vagyok. A korosztályomban az emberek csajoznak,pasiznak. Vannak barátaim. Alapvetően nagyon jól kijövök az emberekkel, így az ismerkedés sem okoz problémát. De azt figyeltem meg kortársaimnál, hogy mindegy ki, csak legyen valakijük, hogy ne...
Bevallom, kicsit férre értettem a jeleket és gyorsan közeledtem, anélkül hogy engedtem volna kibontakozni, viszont oda jutottunk, azt mondta kell neki egy kis tér, lassan 2 hete nem beszéltünk pár szónál többet, csak annyi lett mondva majd beszélünk, ez egy fajta...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!