Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ada13 kérdése:
Fiúk, tinik! Mi a veleményetek ha egy lánynak nagy a combja?
Figyelt kérdés
Nektek mennyire jön be, vonzó esetleg szexi, vagy semleges vagy visszataszító egy nagy comb. Vagy egy kisebb súlyfeleslegem,de arányos a testem (110 80 110)de a combommal nem vagyok megelegedve, csak a combom szinte akkora mint a derekam es barmennyit is fogytam az maradt ugyanakkora.
Ruha szempomtjabol nem zavar vagyis megszoktam de azert el gondolkodok azon hogy ez mennyire tenyező abban hogy nincs es nem is volt kapcsolatom.
Plusz ehhez egy jo fenek es egy kb tenyernyi mell mennyire szimpi nektek?
jún. 9. 22:20
A kérdező szavazást indított:
Pont ilyen tipust keresek
Nekem bejön egy lanyon
Semleges
Szamomra nem vonzo
31 szavazat
1/16 anonim 

válasza:

Fú én nagyon szeretem. Imádom nyalás előtt végigpuszilgatni, beletemetni az arcomat, aztán nyalás közben is végig a combját markolászom. Számomra a mellek után combok a második legizgatóbb rész egy lány testén és szeretem, ha ezek mind jó nagyok.
2/16 anonim válasza:
Az aránytól függ, de egy fexes comb jobban néz ki mint egy zsíros
3/16 anonim 

válasza:

Kérdés, konkrétan mit takar a "nagy" szó.
Nyilván látatlanban elég nehéz végleges véleményt mondani, de alapvetően ha egy "észszerű" határon belül mozog, akkor - azt gondolom - semmi baj nincs vele.
Nem kell gebének lenni...
5/16 anonim 

válasza:

Küldj egy képet, mert ez így elég nagyvonalú leírás.
6/16 anonim 

válasza:

Deréktől lefelé készíts magadról tangás képeket , egye fene legyen tanga nélkül ...
8/16 anonim 

válasza:

Nekem nem annyira jön be, bár emellett még 1000 másik fontos dolog is van, úgyhogy nagy valószínűséggel nem ezen az egy dolgon múlik.
10/16 anonim 

válasza:

Ismertem fiút, akinek kifejezetten bejön az ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!