Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányoknak is nehezebb az ismerkedés?
Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok, nem a legtökéletesebb külsővel. Igazából már egy ideje örülnék ha lenne barátnőm, nem surgetem, siettetem a dolgot de ha jönne valaki az jó lenne. Viszont azt tapasztalom hogy nem olyan egyszerű nekem az ismerkedés mert nem vagyok benn olyan széles baráti körbe ahol sok szabad csaj lenne. Utcán vagy bárhol meg valahogy nem szeretek leszólítgatni lányokat. Van olyan korombeli lány akinek ugyanez a helyzete fiukkal? Lányok ti szoktatok néha kezdeményezni? Esetleg akit érdekelne hogy megismerjen írjon nyugodtanjúl. 5. 18:18
1/10 anonim 

válasza:

Szerintem baráti társaságon belül nem is érdemes ismerkedni.
2/10 anonim válasza:
Annyi idős vagyok mint te. Egyik barinőm úgy jött össze a jelenlegi pasijával hogy a srác ráírt instán. Személy szerint én nagyon kerülöm a fiúkat a korosztályomból mert sokszor csak azért keresnek maguk mellé vkit hogy legyen egy barátnő azt ennyi. Egyébként szerintem a suliból/ edzésről (ha olyan sportot űzől) először inkább haverként próbálj lányok felé közeledni és utána úgyis kialakulnak a dolgok. A másik amit osztálytrásim/ barátaim sokszor tapsztalunk hogy a fiúk már pár nap beszélgetés/ ismerkedés után már kapcsolatot szeretnének szóval ha nem sieted el ahogy írtad is az csak jó pont ;)
3/10 anonim 

válasza:

Felém csak olyanok közeledtek, akiknek mindegy volt, ki lesz az, csak legyen mellettük valaki. Őszintén nem érdeklődtek még irántam, szóval igen, nehéz
4/10 anonim 

válasza:

Ha nincs széles ismerősi köröd akkor nehéz
5/10 Otto von Ludendorf 

válasza:

Ne siess, 16 évesen még tanuld az életet, Hozzád a 16 éves lány túl fiatal, a 20 éves túl öreg, téged még a lányok 16 felett gyermeknek néznek.Ha 18-19 évesen kezded, nem veszítettél semmit.
6/10 anonim 

válasza:

járj bulizni, esténként szórakozni, ott vannak más baráti társaságok is, akikkel ismerkedhetsz
7/10 anonim 

válasza:

Nem nehezebb csak fárasztóbb. Még azt hiszik hercegnők és van egy pasi a világon aki azért született, hogy nekik éljen, őket kiszolgálja...ez még gond. :D
8/10 anonim 

válasza:

Igen, nehéz még bulikban is nagyon nehéz. Meg az a rossz sokszor, hogy a fiúk már nem mernek úgy kezdeményezni, hiába ülsz egy buliban hajnal 1-2-kor nem jönnek oda max a 30 évesek(de az para!).
2-esnek teljesen igaza van, én is így gondolom.
És amúgy én is azt tapasztalom hogy aki közeledik fiú, neki mindegy csak legyen mellé valaki, nem érdeklődik stb.
17l
9/10 anonim 

válasza:

Nehéz, mert sokak csak szexelni akarnak, kapcsolatot nem. Ennek gyávább alfaja a netes nudekuncsorgó és fasuképküldő.
17L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!