Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jön nekem sose...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Endoplazmatikusretikulum kérdése:

Miért nem jön nekem sose össze aki tetszik?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki iránt úgy érzem érzek valamit és az utóbbi időszakban egész sokat próbál velem beszélgetést kezdeményezni de igazából max 3-4 mondat után nem tudunk tovább beszélgetni pedig nagyon szeretnék. Nem tudom mit tegyek mert amúgy nem igazán van olyan helyzet hogy eloben is tudnánk beszélni.

dec. 2. 22:07
 1/3 anonim ***** válasza:
85%

Próbáld meg fejleszteni a kommunikációs képességeidet, hiszen ha a fiú tényleg próbál kezdeményezni te meg lerázod egy pár szóval, mert annyira izgulsz vagy nem mersz mit mondani akkor sohasem fogsz kialakítani egy igazi,emberi kapcsolatot.

Nagyon tudom ajánlani @agukrisz videóit a tiktokon sok ilyen tartalma van a kommunikációs skillek fejlesztéséről és sok más hasznos párkapcsolati és ismerkedős tippje van.

dec. 2. 22:20
 2/3 anonim ***** válasza:
88%
Első válaszoló jól mondja! :) Hajrá, drukkolok neked ❤️
dec. 2. 23:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Addig pedig hívd el valahova, ahol nem kell sokat beszélni.

Vegyél neki valamit a büfében, ilyesmi.

dec. 3. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!