Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek jó ez vagy hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ez vagy hogy fogalmazzam át?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tetszik az évfolyamból. Bejelőltem már instán és Facebookon is ahol mind kettőn vissza jelölt. Rá írnék de nem tudom, hogy milyen olyan első kérdés van ami nem hót unalmas, de nem is nyomulós vagy bunkó.

Én erre gondoltam, hogy

"Szia! Ne haragudj, hogy csak így rád írok, de nagyon szimpatikus vagy számomra és szeretnélek megismerni"

Nem tudom hogy ez mennyire jó vagy hogy hol lehetne rajta javítani.

Valamint arra lennék kiváncsi hogy ha nem pattint le akkor hogy folytassam a beszélgetést és milyen kérdéseket tegyek fel amivel nem nyomolok vagy nem vagyok bunkó.

jan. 9. 20:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
28%
Zsanett, legyél a szökőkútnál. Ebből érteni fogja😜
jan. 9. 20:38
 2/22 anonim ***** válasza:
82%
hótunalmas
jan. 9. 20:54
 3/22 anonim válasza:
94%
Ne kérj elnézést azért, mert megszólítottad.
jan. 9. 21:17
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ne kérj elnézést, a többi jó. Utána ha vevő rá, elhívhatod sétálni.
jan. 9. 21:28
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérj el tőle valami jegyzetet, ha nagyon nem jön össze, még könnyű kihátrálni és nem ciki.
jan. 9. 22:19
 6/22 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem jó így.

És szerintem ha évfolyamtársak vagytok nyugodtan elhívhatod randira is, ha ő is ismerkedne veled.

Jó látni hogy még vannak fiúk akik kezdeményeznek🙏

Ebben a mai világban már belőlük is egyre kevesebb van…

jan. 9. 22:44
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

"Szia! Ne haragudj, hogy csak így rád írok, de nagyon szimpatikus vagy számomra és szeretnélek megismerni" - Az a helyzet, hogy 10-ből 9 srác így ír rá egy csajra, és ez nem igazán javít az esélyeiden. Semmi gáz nincs benne, csak egyszerűen unalmas, sablonos, illetve miután semmi személyes nincs benne, ezért gondolhatja azt, hogy egy csomó más lánynak is elküldted (már) ezt.

Én is inkább azt javaslom, amit #5-ös írt; kérj tőle valami jegyzetet, vagy bármi hasonlót. Ha jó köztetek a kémia, akkor el fog indulni valami így is.

jan. 9. 23:22
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg egy insta jegyzetére vagy storyjára írni valamit?
jan. 10. 02:41
 9/22 anonim válasza:
85%
Évfolyamtárs, azaz, könnyen össze tudsz vele futni az iskolában. Akkor miért neten kell ráírni? Sokkal jobb lenne személyesen próbálkozni, persze, ne randira hívd rögtön, ha még egy szót se beszéltetek. Ha mindenképp neten akarsz, akkor csatlakozom a többiekhez, igaz, hogy kulturált, de valóban tök unalmas, sablon, amit kitaláltál, akkor már tényleg sokkal jobb vmi képére, sztorijára írni.
jan. 10. 09:40
 10/22 anonim válasza:
84%
Mióta ismeritek egymást, hányadikasok vagytok? Szerintem amúgy nem rossz, amut írtál, de nem kell bocsánatot kérni, azért mert írsz neki.
jan. 10. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!