Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ez vagy hogy fogalmazzam át?
Van egy lány aki tetszik az évfolyamból. Bejelőltem már instán és Facebookon is ahol mind kettőn vissza jelölt. Rá írnék de nem tudom, hogy milyen olyan első kérdés van ami nem hót unalmas, de nem is nyomulós vagy bunkó.
Én erre gondoltam, hogy
"Szia! Ne haragudj, hogy csak így rád írok, de nagyon szimpatikus vagy számomra és szeretnélek megismerni"
Nem tudom hogy ez mennyire jó vagy hogy hol lehetne rajta javítani.
Valamint arra lennék kiváncsi hogy ha nem pattint le akkor hogy folytassam a beszélgetést és milyen kérdéseket tegyek fel amivel nem nyomolok vagy nem vagyok bunkó.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem jó így.
És szerintem ha évfolyamtársak vagytok nyugodtan elhívhatod randira is, ha ő is ismerkedne veled.
Jó látni hogy még vannak fiúk akik kezdeményeznek🙏
Ebben a mai világban már belőlük is egyre kevesebb van…

válasza:"Szia! Ne haragudj, hogy csak így rád írok, de nagyon szimpatikus vagy számomra és szeretnélek megismerni" - Az a helyzet, hogy 10-ből 9 srác így ír rá egy csajra, és ez nem igazán javít az esélyeiden. Semmi gáz nincs benne, csak egyszerűen unalmas, sablonos, illetve miután semmi személyes nincs benne, ezért gondolhatja azt, hogy egy csomó más lánynak is elküldted (már) ezt.
Én is inkább azt javaslom, amit #5-ös írt; kérj tőle valami jegyzetet, vagy bármi hasonlót. Ha jó köztetek a kémia, akkor el fog indulni valami így is.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!