Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Első sorban lányok de jöhet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első sorban lányok de jöhet fiúk véleménye is, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Na szóvao egy lánynakennyire red falg az ha egy srác 185 cm esen kb. olyan 105 kg? Természetesen nem izomba. De a srác attól függetlenül tud mozogni meg minden.

jan. 10. 01:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Annyira az nem vészes amúgy, de mindenkinek megvan az, hogy mi jön be neki. Szerintem ha hajlandó dolgozni magán és egy kúltúrált belsővel rendelkezik azzal semmi baj nincs.
jan. 10. 02:39
 2/16 anonim ***** válasza:
86%
Miért ne tudna mozogni, mi ez a hülyeség?
jan. 10. 03:29
 3/16 anonim ***** válasza:
96%
Az szerintem sokkal nagyobb redflag ha így írsz. Egyébként nem vészes, de vonzóbb lenne ha eljárna vmilyen edzésre. Mert akkor úgy tűnik hogy tesz érte valamit.
jan. 10. 07:17
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
Az írásmódod sokkal inkább az...
jan. 10. 07:29
 5/16 anonim ***** válasza:
86%

Az írásmód sokkal inkább gáz.

Nekem öcsém kb ezekkel az adatokkal rendelkezik, szerintem ő azért el van hízva rendesen. Nekem nem jönne be ilyen férfi, vagy legyen sportos, izmos, de meg a vekony is jobb. De ez csak egyéni preferencia, én nagyon sokat sportolok

jan. 10. 08:59
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
A körítés sokat számít. Például ha emellett van egy rohadt jó személyiséged, az önmagában sokat dobhat az összképen.
jan. 10. 11:42
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Majd 35 évesen, amikor már 135 kiló leszel és nem izomban...
jan. 10. 17:58
 8/16 anonim ***** válasza:
45%

Oriasi, meg az irasod is.

Senki nem akar maga melle egy vago peldanyban levö sertest.

jan. 10. 20:30
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Sok lánynak van igénytelen faszija, úgyhogy van esélyed!
jan. 10. 21:31
 10/16 anonim ***** válasza:
51%
Ha te lennél ez a fiú, akkor ne ide irogass hanem kezdj el kondiban járni mert azzal tuti bejössz a lányoknak akik neked tetszenek. Ne aggódj egyik neked tetsző normális, értékrendű lány (ebben a korban) sem fog husikával összejönni.
jan. 10. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!