Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első sorban lányok de jöhet fiúk véleménye is, mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Na szóvao egy lánynakennyire red falg az ha egy srác 185 cm esen kb. olyan 105 kg? Természetesen nem izomba. De a srác attól függetlenül tud mozogni meg minden.jan. 10. 01:29
1/16 anonim 

válasza:

válasza:Annyira az nem vészes amúgy, de mindenkinek megvan az, hogy mi jön be neki. Szerintem ha hajlandó dolgozni magán és egy kúltúrált belsővel rendelkezik azzal semmi baj nincs.
2/16 anonim 

válasza:

válasza:Miért ne tudna mozogni, mi ez a hülyeség?
3/16 anonim 

válasza:

válasza:Az szerintem sokkal nagyobb redflag ha így írsz. Egyébként nem vészes, de vonzóbb lenne ha eljárna vmilyen edzésre. Mert akkor úgy tűnik hogy tesz érte valamit.
5/16 anonim 

válasza:

válasza:Az írásmód sokkal inkább gáz.
Nekem öcsém kb ezekkel az adatokkal rendelkezik, szerintem ő azért el van hízva rendesen. Nekem nem jönne be ilyen férfi, vagy legyen sportos, izmos, de meg a vekony is jobb. De ez csak egyéni preferencia, én nagyon sokat sportolok
6/16 anonim 

válasza:

válasza:A körítés sokat számít. Például ha emellett van egy rohadt jó személyiséged, az önmagában sokat dobhat az összképen.
7/16 anonim 

válasza:

válasza:Majd 35 évesen, amikor már 135 kiló leszel és nem izomban...
8/16 anonim 

válasza:

válasza:Oriasi, meg az irasod is.
Senki nem akar maga melle egy vago peldanyban levö sertest.
9/16 anonim 

válasza:

válasza:Sok lánynak van igénytelen faszija, úgyhogy van esélyed!
10/16 anonim 

válasza:

válasza:Ha te lennél ez a fiú, akkor ne ide irogass hanem kezdj el kondiban járni mert azzal tuti bejössz a lányoknak akik neked tetszenek. Ne aggódj egyik neked tetsző normális, értékrendű lány (ebben a korban) sem fog husikával összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!