Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tartsak fel beszélgetést online?
Sajnos az a baj, hogy élőben tök könnyen beszélek kb bárkivel, órákat is el tudunk dumálni, de online egyáltalán nem. Max odáig jutok hogy "mizu" de ennél több sajnos nem jut eszembe.
Hogyan lehet hosszabban beszélgetni online?. Esetleg ha a másik félnek se erőssége a visszaírás?

válasza:

válasza:

válasza:Szia!
Mondjuk kérdezd meg hogy milyen napja volt, és ebből már tudod továbbvinni a beszélgetés!
Remélem tudtam segíteni:)

válasza:

válasza:

válasza:olyannal tudod fenntartani, hogy kérdezel vmit (újat, vagy előző gondolathoz kapcsolódót), vagy felvetsz egy új témát, mondjuk képzeld, ...
Van egy kollégám, introvertált, nem nagyon látom az irodában beszélgetni. Alapvetően én is introvertált vagyok, de ha valaki szimpi, egy hullámhosszon vagyunk, akkor igazi szófosó tudok lenni :D próbálom megkörnyékezni, én írásban vagyok jobb... de válaszol, láthatóan nem 1-1 szó tehát gondolom nem annyira bánja hogy írok vmi ügy kapcsán, de a világért nem folytatná a beszélgetést. 1001 dolgot mondhatna kérdezhetne ha beszélgetni akarna. De mivel sose mond semmit magától, behúzódtam a csigaházba, hogy talán mégsem akar velem beszélgetni. Na az ilyen félreértések elkerülése végett lenne jobb ha néha írnál vmi újat, magadtól, nem a másikra várva, hogy éreztesd hogy kommunikálni szeretnél. Nem mindenki tudja, hogy miért is akad el benned a szó. Direkt, vagy nem vagy jó írásban.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!