Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tartsak fel beszélgetés...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tartsak fel beszélgetést online?

Figyelt kérdés

Sajnos az a baj, hogy élőben tök könnyen beszélek kb bárkivel, órákat is el tudunk dumálni, de online egyáltalán nem. Max odáig jutok hogy "mizu" de ennél több sajnos nem jut eszembe.

Hogyan lehet hosszabban beszélgetni online?. Esetleg ha a másik félnek se erőssége a visszaírás?

febr. 3. 10:49
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Hanghívásban, ha úgy jobban megy. Vagy hangüzenettel, azt majd akkor hallgatja meg amikor az írást is olvasná.
febr. 3. 11:49
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Nem kell online folyton beszélgetni, kösd le magad és beszélgess vele személyesen.
febr. 3. 15:26
 3/10 anonim ***** válasza:
70%

Szia!

Mondjuk kérdezd meg hogy milyen napja volt, és ebből már tudod továbbvinni a beszélgetés!

Remélem tudtam segíteni:)

febr. 3. 17:28
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
Ja, hogy fenntartani akarod a beszélgetést...
febr. 3. 18:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg azt, amit élőben mondanál
febr. 3. 19:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mesélj valami vicces sztorit a napodból...
febr. 3. 19:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindenek előtt ne aggódj, nem mindenkinek megy jól az online kommunikáció. Lehet hívásozni, vagy hangüzizni, ahogy #1-es is javasolta, de én inkább azt ajánlanám, hogy ezt a partnereddel beszéld meg. Nincs ezzel semmi gond, csak az lenne a lényeg, hogy ne gondolja azt, hogy nem érdekled, vagy bármi ilyesmi.
febr. 3. 22:17
 8/10 anonim válasza:

olyannal tudod fenntartani, hogy kérdezel vmit (újat, vagy előző gondolathoz kapcsolódót), vagy felvetsz egy új témát, mondjuk képzeld, ...

Van egy kollégám, introvertált, nem nagyon látom az irodában beszélgetni. Alapvetően én is introvertált vagyok, de ha valaki szimpi, egy hullámhosszon vagyunk, akkor igazi szófosó tudok lenni :D próbálom megkörnyékezni, én írásban vagyok jobb... de válaszol, láthatóan nem 1-1 szó tehát gondolom nem annyira bánja hogy írok vmi ügy kapcsán, de a világért nem folytatná a beszélgetést. 1001 dolgot mondhatna kérdezhetne ha beszélgetni akarna. De mivel sose mond semmit magától, behúzódtam a csigaházba, hogy talán mégsem akar velem beszélgetni. Na az ilyen félreértések elkerülése végett lenne jobb ha néha írnál vmi újat, magadtól, nem a másikra várva, hogy éreztesd hogy kommunikálni szeretnél. Nem mindenki tudja, hogy miért is akad el benned a szó. Direkt, vagy nem vagy jó írásban.

febr. 4. 11:49
 9/10 anonim ***** válasza:
70%
Erőltetetten sehogy.
febr. 4. 13:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Bár fura, hogy élőben megy a duma, digitálisan meg megáll a tudomány, a titok nyitja csupán annyi, hogy a dögunalmas „mizu” helyett dobj be valami konkrét, reakcióra kényszerítő vizuális ingert vagy egy kontextus nélküli, provokatív kérdést, mert ha mindketten csak szótlanul bámuljátok a kurzort, abból sosem lesz értelmes diskurzus.
tegnapelőtt 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!