Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha lemarháznak?
Ma egyik lány lemarházott a középsuliban. Ez pontosan mit jelent? Van ilyen lánynál esélyem? Vagy hagyjam?
F

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én nem is hittem volna, hogy létezik manapság középiskolás, aki még használja ezt a szót...
Látatlanban, a sztori ismerete nélkül azt tanácsolom, hogy először is kérj bocsánatot a lánytól amiatt, amire ezt a reakciót kaptad tőle - mert valószínűleg nagy hülyeséget csináltál. Utána pedig felejtsd őt el.

válasza:"kérj bocsánatot a lánytól amiatt, amire ezt a reakciót kaptad tőle - mert valószínűleg nagy hülyeséget csináltál"
vagy éppen fordítva, a lánynak nincs gőze sem a témáról, ellenben beképzelt

válasza:Mikor mondtam, hogy tudjuk, captain obvious?
De annyit már tudunk, hogy lemarház másokat magyarázat nélkül.
További kérdések:
Mármint azt mondja normális kapcsolatot, de honnan tudhatom, hogy nem hazudik és hagy ott mondjuk ha megkapja amit akar?
Alapjába véve már régóta keresek egy lányt magam mellé. Alacsony, barna hajú lányok tetszenek, bár a hajszín az nekem a legkevesebb. Nem vagyok valami magas 170 vagyok ezért egy nálam alacsonyabb 155-160 cm magas lányért nagyon oda lennék. Nekem volt 152 cm magas...
Ha tetszik is neki valaki, bíztatjátok hogy foglalkozzon azzal a sráccal?
Szóval ez egy hosszú kieresztése lesz a dolgoknak, mert nagyon de nagyon ki vagyok. Én nagyon ritkán vagyok úgy igazán szerelmes viszont mindig viszonzatlanul, és már teljesen meg vagyok győződve, hogy sosem találok senkit. Eddig kéteszer voltam szerelmes, egyszer egy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!