Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelent, ha lemarháznak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha lemarháznak?

Figyelt kérdés

Ma egyik lány lemarházott a középsuliban. Ez pontosan mit jelent? Van ilyen lánynál esélyem? Vagy hagyjam?

F

ápr. 17. 18:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a kontextust nem tudnád leírni?
ápr. 17. 19:22
 2/10 A kérdező kommentje:
A lány követ Instán, és biztos olyan dolgokat rakok ki, amely miatt azt mondta rám marha vagyok. Pedig csak egy kocka lúzer vagyok, de ez rosszul esett :(
ápr. 17. 19:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem az a fajta beszólás, amit azért mond valaki mert amúgy bejössz neki.
ápr. 17. 19:49
 4/10 anonim ***** válasza:
14%
lehet direkt azért mondja mert tetszel neki... vagy annak az ellentéte is lehet
ápr. 17. 20:04
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
#2 De mi miatt mondta? Mi előzte meg? Ilyet csak úgy nem mondunk egymásra...
ápr. 17. 21:43
 6/10 anonim ***** válasza:
47%

Én nem is hittem volna, hogy létezik manapság középiskolás, aki még használja ezt a szót...

Látatlanban, a sztori ismerete nélkül azt tanácsolom, hogy először is kérj bocsánatot a lánytól amiatt, amire ezt a reakciót kaptad tőle - mert valószínűleg nagy hülyeséget csináltál. Utána pedig felejtsd őt el.

ápr. 18. 09:44
 7/10 anonim ***** válasza:
54%

"kérj bocsánatot a lánytól amiatt, amire ezt a reakciót kaptad tőle - mert valószínűleg nagy hülyeséget csináltál"

vagy éppen fordítva, a lánynak nincs gőze sem a témáról, ellenben beképzelt

ápr. 18. 10:08
 8/10 anonim ***** válasza:
77%
#7 lehet. nem tudjuk.
ápr. 18. 10:18
 9/10 anonim ***** válasza:
70%

Mikor mondtam, hogy tudjuk, captain obvious?

De annyit már tudunk, hogy lemarház másokat magyarázat nélkül.

ápr. 18. 11:27
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
mi?
ápr. 26. 08:49

További kérdések:

Honnan lehet tudni, hogy akivel ismerkedek normális kapcsolatot akar vagy csak alkalmit?

Mármint azt mondja normális kapcsolatot, de honnan tudhatom, hogy nem hazudik és hagy ott mondjuk ha megkapja amit akar?

Miért nem sikerül végre egy egészséges kapcsolatba lépnem?? Mit csinálok rosszul?

Alapjába véve már régóta keresek egy lányt magam mellé. Alacsony, barna hajú lányok tetszenek, bár a hajszín az nekem a legkevesebb. Nem vagyok valami magas 170 vagyok ezért egy nálam alacsonyabb 155-160 cm magas lányért nagyon oda lennék. Nekem volt 152 cm magas...

Van olyan barátnőtök aki félénk, nehezen ismerkedik, és bátorítani kell?

Ha tetszik is neki valaki, bíztatjátok hogy foglalkozzon azzal a sráccal?

Valaki valami tanácsot tud erre adni?

Szóval ez egy hosszú kieresztése lesz a dolgoknak, mert nagyon de nagyon ki vagyok. Én nagyon ritkán vagyok úgy igazán szerelmes viszont mindig viszonzatlanul, és már teljesen meg vagyok győződve, hogy sosem találok senkit. Eddig kéteszer voltam szerelmes, egyszer egy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!