Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek előny vagy hátrány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek előny vagy hátrány ha valaki sokszor posztol?

Figyelt kérdés
Instara , tiktokra
ápr. 23. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Függ attol hogy mit. Insta nem baj, tiktok jobban zavaró
ápr. 23. 16:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, tiktokon nem nagyon van értelme de instára is lehet ugyanazokat az értelmetlen szelfizgetéseket meg hülyeséget posztolni úgyhogy tényleg sok múlik azon mi az amiről szó van most
ápr. 23. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kifejezetten imponáló ha nincs túl sok követője a srácnak... egyébként nyilván nem ez alapján választod ki (normál esetben) hogy kivel vagy.

Az nekem azért lányként is visszataszító ha valaki minden lépését kiteszi és konkrétan minden mozzanatról az életében bárki tudhat azonnal... inkább hátránynak mondanám. De azzal meg szerintem semmi baj sincs ha néha néha kitesz egy egy storyt vagy bejegyzést. Ha igényes akkor akár még egy green flaget is jelenthet...😂

ápr. 23. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
egyértelműen hátrány; nem is kérdés
ápr. 24. 06:54
 5/6 anonim ***** válasza:
15%
Hátrány, aki neten lóg (akár kapcsolatba akár ismerkedés közben) az nem egy jó jel. Exem is amikor ismerkedtünk megy együtt voltunk mindig kirakott valamit, után még 2 palival szintén. Most talált egy gazdag faszit aki viszi ide oda és most nem posztol csak nagyon ritkán.
ápr. 25. 09:42
 6/6 anonim válasza:
100%

Ez sok dologtól függ. Ha alapból Ő egy tartalomgyártó és a jövőben is ezzel szeretne foglalkozni akkor építi a közösséget és szerintem egyáltalán nem gond. De ha csak simán posztolgat szerintem abban sincs semmi, az a saját dolga. Bár én nem is használok instát és tiktokot. Bőven elég a Facebook. 😅

19)F

ápr. 27. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

160-165cm magas lányok! Ti összejönnétek 190cm magas pasival? Sokszor hátrány a magasságkülönbség?

Alacsony lányok,ti összejönnétek egy 190cm magas pasival? A párkapcsolatban hátrány lehet ha a csaj alacsony,a férfi pedig magas? Szex során kényelmetlen lehet a magasságkülönbség? Illetve a hétköznapok során amikor a lánynak majdnem kitörik a nyaka,mert folyton fel kell néznie a pasira?

Az szerintetek mennyire lehet hátrány/előny az életben, hogy 30 évesen sokszor 20 évesnek néznek, de nagy ritkán még 18-nak sem?

Mindenki elcsodálkozik, mikor megmondom, mennyi vagyok, mert 20-25-nél többnek senki nem néz. Valaki azt mondja, hogy ez lehet előny. Ugyanakkor olyan is volt már /és van is a mai napig/, hogy kiskorúnak néztek... Mikor bementem a cigiboltba /ahová eleve ugye nem csak...

FIUK! Hatrany, ha en olyan lany vagyok aki szeretei, ha sokat torodnek vele, es sokszor megerositik dolgokban, sokszor kell mondani szeretlek?

Nekem kell a sok oleles, es, hogy tamogasson es sok figyelem. Jelent hatranyt? 15/L. Bocsi az ekezetkert.

Fiúk! Ha egy lány sokszor jár kórházba, az mekkora hátrány? Attól függetlenül összejönnétek vele?

Nem súlyos, csak mondjuk havonta 1-3 napra. Ez mennyire befolyásol bármit is?

Miért helyezzük sokszor a rövid távú előnyöket a hosszú távúak elé?

Vegyük pl. azt, hogy az emberiség sokat fejlődött technikailag és fejlődik ma is (és ha már itt tartunk a technikai fejlődés miért okoz erkölcsi visszafejlődést?), de hosszú távon kipusztítjuk magunkat ezzel a fejlődéssel. Miért van ez?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!