Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ilyen pólót felvennek mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ilyen pólót felvennek mi történne?

Figyelt kérdés
[link]
ápr. 28. 16:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hülyének néznének, és jogosan.
ápr. 28. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog segíteni csajozni
ápr. 28. 17:17
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Kinevetnének
ápr. 28. 17:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hülyének néznének és elkerülnének
ápr. 28. 20:05
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Valószínűleg nem segítene semmit sőt talán még rontana is. Báááár egy ilyen nekem is jöhetne 😉
ápr. 29. 01:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez abban az esetben jó poén, ha már messziről látszik rajtad, hogy igazából nem ez a helyzet. Komolyan viselni szerintem kissé gáz, de ez csak az én véleményem.:(
ápr. 29. 12:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy közepesen jó vagy annál jobb pali vagy, akkor jó poén, ha viszont látszik, hogy még soha nem volt sikered nővel, akkor csak szimplán gáz
ápr. 29. 13:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha komolyan viseled, (tehát nem egyértelmű, hogy poén) nevetségessé válsz és kerülni fognak.
ápr. 29. 16:21

További kérdések:

Fiúk, mit sportoltok és mennyire hátráltat az ismerkedésben?

18 éves lányként én azt tapasztalom sokajat elijeszt, amikor megtudjak, hogy rendesen sportolok (nem élsport, de azért komolyabban). Érdekel, hogy fiúknál mik a tapasztalatok

Mennyire hátrány ha fiúként alacsony vagyok?

Én 170 cm körül vagyok, és mindenhol azt hallom hogy minden lány magas pasit akar magának. Soha nem hallottam egy lányt se hogy alacsony pasi is jó lenne. Így mennyire reménytelen?

Segítség nem megy a pasizás!! Hol keressek 16-19éves nem barom rendes csávokat akik nem ez a tipik pufi dzseki utca király hülyeséget tolják?

16éves lány vagyok és még soha nem volt kapcsolatom. Nem is tetszett már két éve fiú. Ami szimplán azért van mert alig ismerek. Az iskolámba nagyrészt lányok és melegek járnak aki meg nem az az sokkal idősebb meg nem is tetszik. Amúgy se szívesen randizok valakivel...

Mi lehet a baj velem?

Lassan 18 éves lány leszek, és még sosem volt párkapcsolatom. Nem azért mert csúnya vagyok, rengeteg visszajelzést kaptam arról, hogy gyönyörű vagyok, de valahogy mégsem akar kialakulni az életemben a párkapcsolat. Voltam már randizni is, volt udvarlóm is, de sajnos...

Mit jelent, ha lemarháznak?

Ma egyik lány lemarházott a középsuliban. Ez pontosan mit jelent? Van ilyen lánynál esélyem? Vagy hagyjam? F

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!