Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány ha fiúként alacsony vagyok?
Én 170 cm körül vagyok, és mindenhol azt hallom hogy minden lány magas pasit akar magának. Soha nem hallottam egy lányt se hogy alacsony pasi is jó lenne.
Így mennyire reménytelen?

válasza:Kollégám kb. 165 cm, a neje vagy 15-tel magasabb.
Szóval nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

válasza:

válasza:

válasza:Nem akarlak elkeseríteni és nem is mondom, hogy reménytelen, de ha ismerkedni akarsz, akkor minden másban kell sokkal jobbnak lenned, mint a többi srác és főleg sokkal többet kell kezdeményezned.
A lányok maguktól nem fognak észrevenni!

válasza:Jelenleg Magyarországon az átlag női magasság 164cm. Úgyhogy ha csak ezt nézzük, akkor könnyen találhatsz alacsonyabb barátnőt.
Egyébként nem minden a magasság. Persze én is ismerek olyan lányokat, akik szó szerint szóba se állnak 190cm alatti pasikkal, de szerintem jobban is jársz nélkülük.
A kisugárzás, személyiség, stílus fontosabb, és ez nem csak duma. Saját tapasztalatom, hogy nemrég találkoztam egy egy pasival, aki 172 cm környékén lehetett, de olyan mély, szexi hangja volt, és olyan erőteljes kisugárzása, hogy magam is meglepődtem, milyen hatást keltett bennem. Egyáltalán nem érdekelt a magassága.

válasza:“ Soha nem hallottam egy lányt se hogy alacsony pasi is jó lenne.”
Nem megrendelésre működik.
Sophia Loren a világ egyik legnagyobb bombázó színésznője szerelme Carlo Ponti a válláig ért, és egy töpszli alakú férfi volt.
De volt sármja, tudása, szelleme.
Elhiheted, hogy Loren válogathatott volna, milliomos volt, a világ összes tehetős férfia a lába előtt heverhetett volna.
A szerelem vak, nem irányítható.🙂

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
165-170 körüli
Nem vagyok pufi de nem vagyok nagyon vekony olyan pont normalis. Csak tudom hogy nagyon sok pasi az alacsony lanyokra bukik mert ok aranyosabbak.
16 éves lány vagyok, és nagyon alacsony, csak 150 centiméter vagyok. Nem felvágásként, de jó az alakom és csúnya se vagyok. De jó néhány barátomtól, ismerősömtől hallottam már, hogy az alacsonyságom a párkeresésben hatalmas hátrányt jelent, nem tudnak senkit elképzelni...
160cm vagyok, és teltebb testalkatú. Utalom, hogy ennyire alacsony vagyok. Azt mondják kedves vagyok, vicces, és segítőkész. Szeretem a rockot, és az állatokat. Eléggé önfejű vagyok, és ha arról van szó, nem hagyom annyiban a dolgokat kiállok magamért. De alapjában aki...
150 cm vagyok + 50 kg. Volt már egy barátom, de nem vett komolyan. Meg is mondta nekem, hogy nem bír komolyan venni mert olyan alacsony vagyok. Van akit ez nem zavarja? Ráadásul nekem mindig is a magas fiúk jöttek be (180+ cm)...vagy róluk ne is álmodjak? Légyszi kort is írjatok! 16/L
A fiú 204 cm a lány 150 cm körül van. Titeket mennyira zavarna kb. félméter magasságkülönbség?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!