Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit sportoltok és mennyire hátráltat az ismerkedésben?

válasza:Bocsi, nem pont a kérdésedre fogok válaszolni, de akit ez elriaszt, az egyszerűen párkapcsolatra totálisan éretlen és hülye, vagy pedig valamilyen nagyon komoly mentális defektje, vagy személyiségzavara van. (Van ilyen egyébként jópár.)
Azt még valamilyen szinten talán csak-csak megértem, hogy valakit hátráltat az, ha a másik professzionális élsportoló, mondjuk egy úszó olimpikonnak azért tényleg elég zsúfolt és kötött a napirendje, bár én személy szerint ezt sem tudom elképzelni, hogy számomra kizáró ok legyen. De most önmagában az, hogy a másik sportol? Egy ép ember ennek örül, és büszke a másikra.
Nekem a barátnőm idén mondjuk már nem, de a megismerkedésünkkor még egész komolyan sportolt. Amatőr szinten, de a sportágában az országos élmezőnybe tartozott. Konkrétan a szobája teli van aggatva érmekkel, megszámolni is nehéz lenne, hogy mennyi van neki. Csak a véletlenek szerencsétlen összjátékán múlott, hogy európa-bajnokságra nem jutott ki. Semmi ijesztőt nem találtam benne, egyedül annyi, hogy volt némi félelmem, hogy mit fog szólni, hogy én abban a sportban teljesen béna lennék. De részéről ez nem volt gond, így semmi akadálya nem volt annak, hogy összejöjjünk. És iszonyatosan büszke voltam rá, hogy mennyi mindent elért.
Azóta is sportol, de már csak kedvtelésből, és továbbra sem jelent ez semmilyen akadályt.
Akinek az ilyesmi problémát jelent, azok vagy toxikus elnyomó egyének, és ugye azzal, ha a másik jó valamiben, nem tudják érvényesíteni annyira könnyen az elnyomásukat. Vagy komoly önértékelési problémákkal küzdő, irigy és frusztrált egyének.

válasza:Azért nem mindegy, mit sportolsz...
Milyen körben keresel magad mellé társat?
A válasz nagyrészt pl ezektől függ.

válasza:

válasza:Sajnos vannak olyan emberek akikkel én nem tudok mit kezdeni, pl aki 1 sétára lusta, túlsúlyos, az nem fog velem maratonozni.
Aztán ott van hogy nem fogok piálni vele mert elveszítem az izmot amit 1 hét alatt felépítettem.
Aztán van hogy 1-2 hétig csak komolyan sportolni akarok, aki ezt nem èrti, azzal megint nem fog működni.
Van olyan lány akinek nem is jön be az izmos pasi. A tömegeloʻs meg az atlétikus közt van különbség.
Nekem az okoz fejtörést hogy az ŏ teljesítménye hogyan befolyàsolná az enyémet s fordìtva.
Akivel lehetségesnek / értelmét láttam, aktív volt de nem sportol vagy élsportol.
Volt olyan is akivel pár hétre elmentünk kirándulni.
De most nem keresek senkit, elegem van az emberekből.

válasza:Ez érdekes kérdés. Én magam nem sportolok (csak az erődben szoktunk kirándulni), de a legtöbb fiú számára éppenhogy menő az ha egy lány sportol. Az ismerőseim körében a legtöbben fociznak (lányok is!), van egy kézilabdázó (bár az inkább női sport valamiért), meg ugye kosarazni is járnak páran.
Szerintem nincs semmi gond azzal hogy egy lány sportol, akinek ez probléma, hát...érdekes ember lehet.

válasza:

válasza:

válasza:#3 "Szerintem éppen az mutat az érettség irányába, ha valaki a nyilvánvaló vonzalom ellenére képes azt belátni, hogy valamilyen feltétel miatt nem működhetne rendesen egy kapcsolat."
Őszintén érdekelne az okfejtésed, hogy szerinted egy párkapcsolatban miért is lenne hátráltató, vagy kizáró tényező a sport?
És nem, nem professzionális sportolóról beszélünk, itt nem arról van szó, hogy valakinek alig van szabad perce, meg szabad mozgástere a sport miatt.
Ha meg valakinek az már kizáró tényező, hogy van pár óra a héten, amikor a párja a saját szabadidős tevékenységével akar foglalkozni, az nem kapcsolatot akar, hanem birtokolni a másikat.

válasza:#6 "az, hogy amennyiben ezt versenyszerűen teszi"
Pont, hogy nem erről van itt szó.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Na most először is tudom, hogy pont előttem volt egy hasonló kérdés, de azt egy fiú tette fel és szerettem volna én is az én verzióm, főleg, hogy nem nagyon kapott érdemleges válaszokat. Konkrétan úgy érzem mindenkinek megy az ismerkedés. Én valahogy valóságban nagyon...
Ma egyik lány lemarházott a középsuliban. Ez pontosan mit jelent? Van ilyen lánynál esélyem? Vagy hagyjam? F
Ezt mennyire veszitek komolyan? Ilyen esetben alapból kizárt, hogy megismerkedjetek vele vagy kicsit próbáljatok megismerni mielőtt teljesen leirnátok?
De amikor felhívnám hogy videochateljünk,akkor mindig talál valami kifogást.. Randira is hivtam és azt mondja hogy ír amikor jó neki,de mégsem kapok választ,folyamat csak halogatja Pedig a beszélgetésünkön látszódik hogy nyit felém,képet is küld...
Egy ideje tetszik egy srác, és volt már köztünk némi kölcsönös érdeklődés. Élőben többször is találkoztunk, ilyenkor volt szemkontaktus (hosszú, sűrű szemezés), kezdeményezés is a részéről, tehát biztosan nem visszahúzódó típus. Ezeken az alkalmakon ő odajött, viszont...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!