Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokkal haverkodni hol érdemes? Nekem eddig nem nagyon jött össze, tippek? 18L

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Van egy lány, akit nemrég feldobott nekem a TikTok, és őszintén szólva nagyon megtetszett. Nem csak külsőre, hanem azért is, mert a videói alapján nagyon sok mindenben hasonlít rám. Hasonló a stílusa, a humora, a személyisége, és több olyan tulajdonságot is felfedeztem...
17 éves létemre még sose volt párkapcsolatom. Suliba nem sok olyan nő van, akivel tényleg elképzelhető lenne bármi, máshol meg nem tudom hol lenne érdemes keresni. Nem nagyon volt még barátságom se nővel, így kvázi fogalmam sincs mit kellene tenni.
Tegyük fel hogy az illető eddig még nem is vágyott rá, de lehet hogy már némileg elvan maradva ennyi idősen? Mivel úgy látom, hogy a többségnek már van/volt valakije ennyi idősen. Még érdekelne, hogy innen kinek hány évesen volt először párkapcsolata és hogyan...
A suliba szinte csak lányok vannak és ezért mindenkinek magának kell keresnie de én nem ismerek senkit se aki rá érne 17/l
Sziasztok! Nem szeretném elhúzni a dolgokat. 19 éves lány vagyok leérettségiztem, dolgozom megy az életem. Rendkívül szentimántális vagyok, szóval nagyon mélyen élem meg az érzéseimet, ennek köszönhetően rendkívül nagy dolognak tartom a szerelmet. Viszont, sosem volt...
18 éves lányként én azt tapasztalom sokajat elijeszt, amikor megtudjak, hogy rendesen sportolok (nem élsport, de azért komolyabban). Érdekel, hogy fiúknál mik a tapasztalatok
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!