Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányokkal haverkodni hol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányokkal haverkodni hol érdemes? Nekem eddig nem nagyon jött össze, tippek? 18L

Figyelt kérdés
Laza ismerkedés érdekel, nem komoly kapcsolat. Inkább olyan lányokkal beszélgetnék, akik nyitottabbak, kicsit bevállalósabbak, és nem ragadnak le a „szokásosnál”.

jún. 3. 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Engedd el, látszik, h nem megy ez neked.
jún. 3. 18:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet!
jún. 3. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kb. bármelyik buliban találkozhatsz ilyen lányokkal.
jún. 4. 00:07
 4/6 anonim ***** válasza:
36%

Szia

Írj aztán beszélhetünk 17L

jún. 4. 05:37
 5/6 anonim ***** válasza:
36%
Bárhol
jún. 4. 11:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ha 18 évesen nem megy, lehet el kéne kezdeni szétnézni belül, h mi a baj veled! Később csak nehezebb lesz barátokat szerezni!😉
jún. 5. 10:24

További kérdések:

Túlságosan beleélem magam egy olyan lányba, akit nem is ismerek?

Van egy lány, akit nemrég feldobott nekem a TikTok, és őszintén szólva nagyon megtetszett. Nem csak külsőre, hanem azért is, mert a videói alapján nagyon sok mindenben hasonlít rám. Hasonló a stílusa, a humora, a személyisége, és több olyan tulajdonságot is felfedeztem...

Lehetetlen manapság ismerkedni?

17 éves létemre még sose volt párkapcsolatom. Suliba nem sok olyan nő van, akivel tényleg elképzelhető lenne bármi, máshol meg nem tudom hol lenne érdemes keresni. Nem nagyon volt még barátságom se nővel, így kvázi fogalmam sincs mit kellene tenni.

Az ciki hogyha 18 évesen valakinek még nem volt senkije?

Tegyük fel hogy az illető eddig még nem is vágyott rá, de lehet hogy már némileg elvan maradva ennyi idősen? Mivel úgy látom, hogy a többségnek már van/volt valakije ennyi idősen. Még érdekelne, hogy innen kinek hány évesen volt először párkapcsolata és hogyan...

Szalagavatóra hol találják párt?!

A suliba szinte csak lányok vannak és ezért mindenkinek magának kell keresnie de én nem ismerek senkit se aki rá érne 17/l

Fiatalon komoly kapcsolatot szeretnék csak, és nem kezdeményeznek a férfiak. Velem van a baj?

Sziasztok! Nem szeretném elhúzni a dolgokat. 19 éves lány vagyok leérettségiztem, dolgozom megy az életem. Rendkívül szentimántális vagyok, szóval nagyon mélyen élem meg az érzéseimet, ennek köszönhetően rendkívül nagy dolognak tartom a szerelmet. Viszont, sosem volt...

Fiúk, mit sportoltok és mennyire hátráltat az ismerkedésben?

18 éves lányként én azt tapasztalom sokajat elijeszt, amikor megtudjak, hogy rendesen sportolok (nem élsport, de azért komolyabban). Érdekel, hogy fiúknál mik a tapasztalatok

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!