Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan barátnőtök aki félénk, nehezen ismerkedik, és bátorítani kell?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! A kérdésemet azért teszem fel, ugyanis van egy fiam akinek 20 évesen még egyáltalán nem volt kapcsolata egyetlen lánnyal sem. Már kérdeztem tőle, hogy esetleg saját neméhez vonzódik, de azt határozottan kijelentette, hogy nem (jómagam sem feltételezném...
Én félénk vagyok és zárkózott, már rég óta szeretnék barátnőt de egy lányt sem találok, és már 24 vagyok. Ti találtatok így barátnőt?
Nincs sok, magasságban hozzám illő lány a környezetemben, nem tudom, hol keressek. Persze nem ez számomra a legfontosabb szempont, de nem bánnám, ha összejönne. A 175, még inkább a 180 cm felettiek érdekelnének. 18/F
Nem azért vagyok 100 kiló, mert zabálok, hanem mert mindenféle gyógyszerekkel tömnek. A drága pszichiáterem felírt olyan dolgokat, amikben rengeteg hormon van, és hónapról-hónapra hízok. Ezt mindenki lesz.rja, szüleimet ez kicsit sem érdekli. Szóval, a lényeg az, hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!