Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valakainek van ötlete hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakainek van ötlete hogy hogy találjak barátnőt 16 éves ként?

Figyelt kérdés
júl. 17. 08:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nézz szét a suliban
júl. 17. 09:32
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Ha van elég önbizalmad, akkor előbb-utóbb menni fog.
júl. 17. 09:48
 3/17 A kérdező kommentje:
ja és nem nagyon szoktam kimozdulni ithonrol!
júl. 17. 11:06
 4/17 anonim ***** válasza:
96%
Akkor sehogy. Zárhatjuk
júl. 17. 11:13
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
Ez esetben sajnos egyet kell értenem a #4-es válasszal...
júl. 17. 13:16
 6/17 A kérdező kommentje:
OK
júl. 17. 14:21
 7/17 anonim ***** válasza:
89%

Azt várod, hogy valaki becsöngessen, hogy ismerkedni akar veled?

Ki kell mozdulni, ez az első lépés.

júl. 17. 23:26
 8/17 A kérdező kommentje:
Kimegyek de nem tom mit csinálajak hova menjek stb
júl. 18. 12:34
 9/17 boczi válasza:
55%
16 évesen kikéne mozdulni. Lógni az osztálytársakkal az utcába a szomszéd gyerekekkel. 16évesen ne ez legyen már a problémád… petárdázzál meg igyál a haverokkal 😂
júl. 19. 06:59
 10/17 Meton ***** válasza:
100%
Barátod, gondolom, azért csak van? Mert ha az sincs, akkor sokkal nagyobb a probléma. Amúgy beszélni kell tudni. Eleve keresd a lehetőséget, amikor egyedül van. Ha profi akarsz lenni, akkor hívd meg csokira, sütire, fagyira vagy akármire, azzal megveheted az idejét. Nem árt, ha tudod, miről beszélhetsz, mi érdekli. Szerintem ennél sokkal több nem kell, csak időt szánj rá. Foglalkozz vele, aztán talán lesz belőle valami. De ha előtte a barátnőjét fűzted, az általában nem jó. Esetleg engedd, hogy kezdeményezzen.
júl. 19. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek érdemes további erőfeszítéseket tennem miatta? Ismerkedek egy lánnyal,aki 16 éves,én meg 18. Olyan üzeneteket írt, amiből következtetni...

De amikor felhívnám hogy videochateljünk,akkor mindig talál valami kifogást.. Randira is hivtam és azt mondja hogy ír amikor jó neki,de mégsem kapok választ,folyamat csak halogatja Pedig a beszélgetésünkön látszódik hogy nyit felém,képet is küld...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!