Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy akivel ismerkedek normális kapcsolatot akar vagy csak alkalmit?

válasza:Nem akarom hamar odaadni magam!
Voltunk már randizni és normális volt velem. Csak már hozott fel olyan témákat, amikkel én úgy éreztem, hogy mivan, ha csak azt szeretné.
A családnak nem mutattam még be, mert még új a dolog és ki se mondtuk, hogy úgy már együtt lennénk.

válasza:

válasza:Rendben köszönöm!
Privát üzenetet senki se küldjön légy szíves. Nem ismerkedek, hanem tanácsot kértem, amit ide is le lehet írni.

válasza:#6
Persze, de tanácsot lehet írni privátban is. Ha valakivel párbeszéd alakul ki, akkor érdemesebb átmenni privátba. Nem csak a szoknyavadászok léteznek 😊

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy Balatontól nem messzi található kisvárosban élek,45 éves férfi vagyok,káros szenvedélyem nincs,dolgos,hűséges típus vagyok rendezett életvitelt folytatok! Keresem társam 30-45 éves korig. Molettek kérem ne írjanak ez csak a kérésem. Szép napot mindenkinek. balatoni198008@freemail.hu
Óvodás korom óta legjobb barátok vagyunk, mindent tudunk egymásról, állandóan együtt lógunk. Egyikünket se zavarta eddig, ha a másiknak volt csaja, de valahogy egymást mindig többre értékeltük, mint a barátnőnket. Így szakítás lett mindig. Volt mikor buliban nyáron...
Én 21vagyok /F vagyok egész nyáron próbálkoztam fő célom volt találni egy normális barátnőt . Nyár esti kavargatásokat kaptam . Nem volt rossz de ezek nem okoznak maradandó boldogságot .
Sosem volt mèg kapcsolatom sőt mèg semmilyen èrintkezèsbe nem kerültem az ellenkező nemmel. Eddig azt hittem hogy akartam egy párkapcsolatot de ahogy telik az idő egyre jobban kezdek rájönni hogy ez csak egy természetes kamaszkori kivancsisag. Jobban átgondolva szinte...
Volt már egy 4 és fél hónapos kapcsolatom, úgy ért véget, hogy a másik fél megcsalt engem.
azt szeretném megtudni hogy mit írjak ha ráírok valakire facebookra akit nem ismerek és megszeretném ismerni az oké hogy ráírok de nem tudom hogy mit írjak mivel nem nagyon tudom és ebbe kérnék segítséget mert attól is félek hogy megkérdezi (miért írtál rám?) és erre...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!