Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan lehet tudni, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy akivel ismerkedek normális kapcsolatot akar vagy csak alkalmit?

Figyelt kérdés
Mármint azt mondja normális kapcsolatot, de honnan tudhatom, hogy nem hazudik és hagy ott mondjuk ha megkapja amit akar?
júl. 18. 10:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne add oda magad olyan hamar, esetleg mutasd be a barátaidnak, szüleidnek. Mennyi idősek vagytok? Az a baj erre hibátlan megoldás nincsen, mert simán lehet, hogy szeretne kapcsolatot, de nem akarja nagyon hamar megismerni a hozzád közel álló többie embert. Nehéz ügy
júl. 18. 11:21
 2/15 A kérdező kommentje:

Nem akarom hamar odaadni magam!

Voltunk már randizni és normális volt velem. Csak már hozott fel olyan témákat, amikkel én úgy éreztem, hogy mivan, ha csak azt szeretné.

A családnak nem mutattam még be, mert még új a dolog és ki se mondtuk, hogy úgy már együtt lennénk.

júl. 18. 11:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még rettenetesen korai ezen agyalni
júl. 18. 11:43
 4/15 A kérdező kommentje:
Mi az az idő amennyit kellene várni hogy biztos legyen?
júl. 18. 11:48
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Hogy biztos legyen? Akár a végtelenségig is várhatsz, akkor is van rá esély hogy otthagy. Életkortól is függ, minél fiatalabbak vagytok, annál kevésbé kell elsietni
júl. 18. 12:00
 6/15 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm!

Privát üzenetet senki se küldjön légy szíves. Nem ismerkedek, hanem tanácsot kértem, amit ide is le lehet írni.

júl. 18. 12:09
 7/15 anonim ***** válasza:
31%

Persze, de tanácsot lehet írni privátban is. Ha valakivel párbeszéd alakul ki, akkor érdemesebb átmenni privátba. Nem csak a szoknyavadászok léteznek 😊

júl. 18. 12:11
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Eddigi kapcsolatairól mit tudsz?
júl. 18. 16:24
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ez csak a saját nézőpontom, de én például nem várnék heteket egy olyan lányra, akivel csak alkalmit szeretnék.
júl. 18. 17:08
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
*csak a lényeg maradt le: ha több hétig-hónapig ismerkedtek, akkor viszonylag kicsi az esélye, hogy csak azt akarná.
júl. 18. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Vannak itt a fórumban olyan Veszprém megyei nők akik szeretnének ismerkedni és egy normális kapcsolatot kialakítani?

Egy Balatontól nem messzi található kisvárosban élek,45 éves férfi vagyok,káros szenvedélyem nincs,dolgos,hűséges típus vagyok rendezett életvitelt folytatok! Keresem társam 30-45 éves korig. Molettek kérem ne írjanak ez csak a kérésem. Szép napot mindenkinek. balatoni198008@freemail.hu

A legjobb haverom miatt sose lesz normális kapcsolatom?

Óvodás korom óta legjobb barátok vagyunk, mindent tudunk egymásról, állandóan együtt lógunk. Egyikünket se zavarta eddig, ha a másiknak volt csaja, de valahogy egymást mindig többre értékeltük, mint a barátnőnket. Így szakítás lett mindig. Volt mikor buliban nyáron...

Csajok hogy van ez senki sem szeretne normális kapcsolatot egy normális srácal?

Én 21vagyok /F vagyok egész nyáron próbálkoztam fő célom volt találni egy normális barátnőt . Nyár esti kavargatásokat kaptam . Nem volt rossz de ezek nem okoznak maradandó boldogságot .

Az normális hogyha mèg nem akarok kapcsolatot 17 èvesen?

Sosem volt mèg kapcsolatom sőt mèg semmilyen èrintkezèsbe nem kerültem az ellenkező nemmel. Eddig azt hittem hogy akartam egy párkapcsolatot de ahogy telik az idő egyre jobban kezdek rájönni hogy ez csak egy természetes kamaszkori kivancsisag. Jobban átgondolva szinte...

Szociopataként mennyi az esélye, hogy kiépítsek egy normális kapcsolatot?

Volt már egy 4 és fél hónapos kapcsolatom, úgy ért véget, hogy a másik fél megcsalt engem.

Kérdésem: csak ismerkedéssel kapcsolatos kérnék mindenkit csak normálisak írjanak legyenek szívesek mert ez komoly kérdés! és ne azt írjátok hogy...

azt szeretném megtudni hogy mit írjak ha ráírok valakire facebookra akit nem ismerek és megszeretném ismerni az oké hogy ráírok de nem tudom hogy mit írjak mivel nem nagyon tudom és ebbe kérnék segítséget mert attól is félek hogy megkérdezi (miért írtál rám?) és erre...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!