Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik már nagyon vágynak egy párkapcsolatra, de még nem volt rá lehetőségük, mit vártok egy párkapcsolattól?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy ismerősöm (barátnőnek nem mondanám, valahol a kettő között), aki tiszta álomvilágban él, és olyan lehetetlen elvárásai vannak pasik terén, hogy csak lesek. Például mindig az ilyen tipikus mostani lányokkedvence fiúkra csorgatja a nyálát, hogy neki ilyen pasi...
Lehet, hogy ez elsőre hülyén hangzik, de hadd fejtsem ki egy kicsit bővebben. Szóval, 22 éves egyedülálló, egyetemista fiú vagyok, akinek eddig teljesen kimaradt a csajozás. Volt, amikor nem is vágytam rá különösebben, de alapvetően inkább túlságosan félénk voltam...
vagy "párkapcsolatot kialakítani egymással". Nyilván értem,hogy mit jelent maga a kijelentés,de ehhez milyen feltételeknek kell teljesülniük? Mikor mondjuk azt,hogy két embernek adott a lehetőség,hogy barát/barátnő legyenek és abból a kapcsolatból párkapcsolat jöjjön létre? N.
Mostanában elgondolkoztam azon, hogy a nőknek a mai világban több lehetőségük van bármiben mint egy hétköznapi férfinak. Kezdetben gondolok itt a párkapcsolatok kialakításának lehetőségére. Abban szerintem mind egyet értünk, hogy egy párkapcsolat összejöjjön azt MINDIG...
Kérdésemet azért tettem fel,mert sokaktól hallom, hogy albérletbe nem érdemes szülni, mert rengeteg pénz elúszik az albérlet miatt, plusz még a gyermekre is keresni kell, nem is keveset.Sajnos az albérlet az egyetlen lehetőségünk, saját lakásra nincs, és nem is hiszem,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!