Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ez vállalható egy kapcsolatban?

válasza:

válasza:Nem kell, hogy felkavarjon.
Ha nagyon tetszett és sokat gondosz rá, (mármint nem az eseményre, hanem magára az emberre) az már jelent valamit.
De különben... párkapcsolatban vagy, nem lettél vak! Nyugodtan találhatsz vonzónak egy fiút.
nehogy elmondd a párodnak, teljesen feleslegesen okoznál neki rossz érzést.
azzal nincs baj, ha beszélgetsz olyannal, aki tetszik.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egyre többször hallani, hogy párok külön alszanak a jobb pihenés miatt (horkolás, különböző alvási szokások stb.). Van, aki szerint ez egészséges kompromisszum, más szerint ez már a kapcsolat végét jelzi. Ti hogy látjátok?
Saját külsődet, belsődet hány pontra értékeled?
A nők többsége gazdag, jóképű férfit akar csak sokan nem vallják be meg álszenteskednek. Én egy szépnek, értelmesnek mondott nő vagyok, kultúráltnak tartom magam mégse tudok olyan férfit találni, aki vonzó, van egzisztenciája is (és persze ezek mellé normális is,...
Ha úgy adódik, hogy szerelmesek vagytok, de valami okból nem akarnátok, hogy ez kiderüljön, tudnátok egy titkos kapcsolatban élni? A pasi ebben maximális partner.
Sajnos nagy a távolság köztem és a kiszemeltem közt (Budapest-Sopron). Nagyon szeretjük egymást, de csókunk még nem volt, erről szól a kérdésem. Holnap délelőtt jön hozzám vonattal, ezért azt terveztem, hogy miután leszállt, átölelem, a szemébe nézek, aztán megcsókolom. Szerintetek jó ötlet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!