Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok hosszútávra magam mellé egy lányt, és nem jövök rá mi a baj? Többi lent.

válasza:Pedig azt kéne, hogy leszólíts lányokat. Ha idegeneket leszólítasz, akik bejönnek, az a legjobb, mert ha el is utasít, akkor se látod többet, te pedig tapasztalatot nyersz.
Beszélgess minél többet lányokkal.

válasza:

válasza:

válasza:Mindenek előtt: önbizalomhiányos vagy, amin érdemes dolgozni, mert rengeteg múlik ezen.
Ezt a leszólítás dolgot ne úgy képzeld el, hogy azonnal randira kell hívni a lányt. Ez online is igaz, sokat itt rontják el. Lehet indirekt módon is közeledni, ami azt jelenti, hogy nem nyílt lapokkal játszol. Például utazol a buszon, látsz egy szép csajt fülhallgatóval és odamész hozzá megkérdezni, hogy mit hallgat épp. Így elindulhat egy beszélgetés, ugyanis azonnal látni fogod, hogy vevő-e a közeledésedre. Persze elutasítást így is kaphatsz, de annyiban sokkal jobb a helyzet, hogy nem egy konkrét randi meghívást dobnak vissza.

válasza:

válasza:

válasza:Egy olyan alkalomnál, amikor megtetszik valaki, nem az elutasítás a kudarc, az csak egy válaszlehetőség a próbálkozásodra, amit el kell fogadni, esetleg tanulságot levonni belőle.
Az a kudarc, ha nem mersz próbálkozni, mert gyáva vagy. Ha legyőzöd a félelmed, a kishitűséged, stb. az máris egy siker, ha összejön a dolog, az meg bónusz.
Ettől még nem helyes sportból bunkó mód közeledni minden szemrevaló lányhoz, hogy lám legyőztem a félelmem, a sikerélmény addig áll fenn, ameddig új, ha megszokott, mert természetesen képes vagy rá, akkor természetes lesz. Már nem sikerélmény bekötni a cipőfűzőt, hanem természetes, de amikor kisgyerekként tanultad, még az volt.
Tehát nem csak a megszólítás, hanem a szimpátiakeltés stb. is számít, elvégre nem ellenszenvet akarsz kiváltani.
További kérdések:
Nem kell privit küldeni, nyugodtan leírhatod kommentbe!
szerinted az okes ha elmondod a párodnak hogy valtottal par szot azzal aki tetszett(csak suli ugyben, semmi flort vagy akarmi) es kicsit felkavart?
Egy 17 éves lány vagyok. A korosztályomban az emberek csajoznak,pasiznak. Vannak barátaim. Alapvetően nagyon jól kijövök az emberekkel, így az ismerkedés sem okoz problémát. De azt figyeltem meg kortársaimnál, hogy mindegy ki, csak legyen valakijük, hogy ne...
Bevallom, kicsit férre értettem a jeleket és gyorsan közeledtem, anélkül hogy engedtem volna kibontakozni, viszont oda jutottunk, azt mondta kell neki egy kis tér, lassan 2 hete nem beszéltünk pár szónál többet, csak annyi lett mondva majd beszélünk, ez egy fajta...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!