Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ertelek titeket. Miert vagytok ilyenek neha?
Kutyasetaltatas kozben az alabbi tema foglalkoztatott...
Hozzatok lenne par kerdesem "kedves" nők...
Miert vagytok mostanab ilyenek...tegyuk fel ismerkedni akar egy srac veletek es mostanaba csak a negativ dolgokat kapja vissza...
Pl. sokszor mondjatok hogy miert nem megyunk oda kezdemenyezni...nos en sokszor megtettem kisebb nagyobb sikerrel de sokszor kb majdem az anyamba kuldtetek el,"megis hogy kepzelem hogy utcan ismerkedek.."
Akkor meg miert panaszkodtok,hogy "jajj senki nem szolit le titeket"
Nem mondanam magam csunya sracnak sot meg az a bizonyos magassag is megvan.
Idezem : Szeretitek ha magas a srac...
Szoval kicsit kusza de ertheto a lenyeg. Remelem..
Ekezetek hianya miatt bocsi! Telefonrol irtam!
Számomra az még önmagában nem lenne kizáró ok ha valaki utcán akar ismerkedni, de azok az emberek általában maguk miatt nem szimpatikusak, ahogy előadják sokat elárul róluk... Első benyomás, kérem szépen! :D Nálam is volt már, aki utcán próbálkozott. Azzal a tipikus dumával jött oda, hogy "már találkoztunk"... -.- Persze, biztos, én meg minden éjjel pudlikutyaemberré változom... xD Legyen már egy kis fantázia, vagy mi... Ha meg valaki a normális pasikat is elküldi a sunyiba, az az ő baja, ilyen is van. Nem vagyunk egyformák, férfiak között pont ugyanúgy akadnak bunkók. Ez pont olyan, mint amikor egy pasi manapság udvarias. Én értékelem , főleg ha egy mai fiatalban még megvan ez. És tudom, hogy nem azt jelenti, hogy ha nem udvariatlan, össze is akar szedni... Valaki meg az ilyeneknek rögtön beszól, hogy "van barátja". -.- Mérlegeld, hogy szerinted melyik a normális hozzáállás.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!