Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a legnagyobb baj velem, amiért egy fiúnak sem kellek?
Az, hogy félénk vagyok? Hogy nem bulizom magam agyon? Hogy ha bulizom is nem iszom?
A külsőmmel én személy szerint nem vagyok elégedett, de sokan dícsérnek, nem azt mondom észre-észre vesznek, de mikor megtudják hogy 1) még sosem volt barátom, 2) nem iszom velük valami szörnyen erős piát 3)utálom ha ismeretlenek fogdosnak már tovább is állnak.
Nem tudom könnyen elengedni magamat előszőr, állandóan elpirulok és össze-vissza beszélek. Ha megdícsérnek próbálom kedvesen megköszönni, de mindig arra gondolok hogy hazudnak és csak hülyítenek. Ez ennyire érződhet rajtam?
Akik nem ismernek szinte egy könnyű vérű kis ...lánykának néznek, talán a fiúk is ebben a hitben akarnak közeledni? Próbálom magamról azt a látszatot kelteni hogy magabiztos és bevállalós csaj vagyok, ami úgy néz ki csak külsőre sikerül. (Próbálok divatosan öltözködni, de mégis a saját stílusomnak megfelelően, sminkelni egy nagyon minimálisan szoktam csak, és próbálok megfelelni az ideálnak..)
Igazából a félénk, olvasós, tanulós, néhány baráttal bulizós fajta 17 éves lány vagyok, szerintetek miben kellene változnom? Teljesen reménytelen vagyok?
Ne változz meg!! te így vagy jó *.* :3, komolyan mondom, hülyeséget ne csinálj! :3
17F
SEMMIBEN! Nincs veled baj, egyszerűen önbecsülésed nincsen. A bulizós fazonoknak nyilván nem jön be a stílusod, de nem is kell. Hidd el, ez csak előnyödre válik. Egyébként hasonló vagyok, csak mocskosul lusta vagyok tanulni..pfff:P :D
17/F
Most kb leírtad az én személyiségemet,csak én fiú vagyok :D
Szerintem amúgy ne változtass magadon, várd meg azt aki elfogad ilyennek és olyannak szeret amilyen vagy:)
Szerinte még amúgy az aranyos ha egy lány kicsit félénk típus :)
Csak kitartás!
"Próbálom magamról azt a látszatot kelteni hogy magabiztos és bevállalós csaj vagyok"
NEE!! A bevállalós csajoktól elmegy a kedvem az összes lánytól...
"Igazából a félénk, olvasós, tanulós, néhány baráttal bulizós fajta 17 éves lány vagyok,"
Nekem ez nagyonis szimpatikus!Maradj ilyen :)
HA mindenképpen változtatni szeretnél,akkor legyél kicsit nyitottabb. De tényleg csak kicsit. Ha megpróbálnál nagyon nyitott lenni, akkor azzal teljesen elllent mondanál magadnak, nem az lennél, aki. És szerintem folyton csak feszengnél.
Plusz a túlságosan nyitott lányokat személy szerint nem is kedvelem, mert azt feltételezem,hogy ha velem nyitott, akkor minden második sráccal az, és én nem akarok lenni egy a sok közül, sem "harcolni" a többivel..
En is ilyen vagyok semmi baj nincs ezzel :) majd csak jon valaki aki igy szeret addig pedig csinalj olyan dolgokat amik boldogga tesznek :D
Ui: ha lehet egy jo tanacsom,ne "probalj meg megfelelni az idealnak" hanem add onmagad. Hiszem ha nem onmagad adod,nem is onmagadaert fognak szeretni,es gondolom nem ilyenre vagysz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!