Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mi a legnagyobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a legnagyobb baj velem, amiért egy fiúnak sem kellek?

Figyelt kérdés

Az, hogy félénk vagyok? Hogy nem bulizom magam agyon? Hogy ha bulizom is nem iszom?

A külsőmmel én személy szerint nem vagyok elégedett, de sokan dícsérnek, nem azt mondom észre-észre vesznek, de mikor megtudják hogy 1) még sosem volt barátom, 2) nem iszom velük valami szörnyen erős piát 3)utálom ha ismeretlenek fogdosnak már tovább is állnak.

Nem tudom könnyen elengedni magamat előszőr, állandóan elpirulok és össze-vissza beszélek. Ha megdícsérnek próbálom kedvesen megköszönni, de mindig arra gondolok hogy hazudnak és csak hülyítenek. Ez ennyire érződhet rajtam?

Akik nem ismernek szinte egy könnyű vérű kis ...lánykának néznek, talán a fiúk is ebben a hitben akarnak közeledni? Próbálom magamról azt a látszatot kelteni hogy magabiztos és bevállalós csaj vagyok, ami úgy néz ki csak külsőre sikerül. (Próbálok divatosan öltözködni, de mégis a saját stílusomnak megfelelően, sminkelni egy nagyon minimálisan szoktam csak, és próbálok megfelelni az ideálnak..)

Igazából a félénk, olvasós, tanulós, néhány baráttal bulizós fajta 17 éves lány vagyok, szerintetek miben kellene változnom? Teljesen reménytelen vagyok?

2016. jún. 20. 23:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

Ne változz meg!! te így vagy jó *.* :3, komolyan mondom, hülyeséget ne csinálj! :3

17F

2016. jún. 20. 23:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

SEMMIBEN! Nincs veled baj, egyszerűen önbecsülésed nincsen. A bulizós fazonoknak nyilván nem jön be a stílusod, de nem is kell. Hidd el, ez csak előnyödre válik. Egyébként hasonló vagyok, csak mocskosul lusta vagyok tanulni..pfff:P :D

17/F

2016. jún. 20. 23:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Most kb leírtad az én személyiségemet,csak én fiú vagyok :D

Szerintem amúgy ne változtass magadon, várd meg azt aki elfogad ilyennek és olyannak szeret amilyen vagy:)

Szerinte még amúgy az aranyos ha egy lány kicsit félénk típus :)

Csak kitartás!

2016. jún. 20. 23:15
 4/13 anonim válasza:
100%
Szerintem veled semmi baj sincs csak még nem találtad meg azt a fiút akinek te kellenél. Nem vagyunk egyformák tehát valaki mindig is kedvelni fog, valaki pedig nem. Légy önmagad mert nem azért fognak szeretni akkor aki vagy hanem akinek tetteted magad. Összességében szerintem veled semmi baj nincs és ha magabiztosan közeledsz mások fele akkor aztán már semmi baj sem lehet :)
2016. jún. 20. 23:17
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

"Próbálom magamról azt a látszatot kelteni hogy magabiztos és bevállalós csaj vagyok"

NEE!! A bevállalós csajoktól elmegy a kedvem az összes lánytól...

"Igazából a félénk, olvasós, tanulós, néhány baráttal bulizós fajta 17 éves lány vagyok,"

Nekem ez nagyonis szimpatikus!Maradj ilyen :)

HA mindenképpen változtatni szeretnél,akkor legyél kicsit nyitottabb. De tényleg csak kicsit. Ha megpróbálnál nagyon nyitott lenni, akkor azzal teljesen elllent mondanál magadnak, nem az lennél, aki. És szerintem folyton csak feszengnél.

Plusz a túlságosan nyitott lányokat személy szerint nem is kedvelem, mert azt feltételezem,hogy ha velem nyitott, akkor minden második sráccal az, és én nem akarok lenni egy a sok közül, sem "harcolni" a többivel..

2016. jún. 20. 23:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy reménytelen!Inkább mégtöbb ilyen lány kéne.
2016. jún. 20. 23:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

En is ilyen vagyok semmi baj nincs ezzel :) majd csak jon valaki aki igy szeret addig pedig csinalj olyan dolgokat amik boldogga tesznek :D

Ui: ha lehet egy jo tanacsom,ne "probalj meg megfelelni az idealnak" hanem add onmagad. Hiszem ha nem onmagad adod,nem is onmagadaert fognak szeretni,es gondolom nem ilyenre vagysz :)

2016. jún. 20. 23:40
 8/13 anonim ***** válasza:
54%
árad belőled a rosszindulat a másik felé...meg nem is ismered de egybol azt feltetelezed hogy hazudik ha azt mondja szép vagy... utalom az ilyet... engem ne kerdojelezzen meg senki... ha azt mondom akkor en azt komolyan is gondolom és szerintem nagyon sokan vannak ugyan így ezzel
2016. jún. 21. 00:57
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A probléma azzal van, hogy egy látszatot keltesz magadról, ezért az olyan emberek fognak észre venni, akiknek ez kell, de te nem ilyen vagy. Add magad. Régebben én is próbáltam divatozni, normálisan kinézni barátozni, és olyan párom volt aki nem értett meg. Ha kicsit rossz kedvem volt és épp nem tudtam magamról azt a képet adni ami neki megfelel akkor máris veszekedett velem hogy jajj miért vagyok már ilyen. Változtatnom kéne stb. stb. Rohadt idegesítő volt. Aztán befejeztem ezt az egészet. A jelenlegi párommal úgy nézünk ki mint két pokolból jött sátánista csöves. Van egy közös legjobb barátunk. Rajta és a anyánkon kívül senki nem áll szóba velünk. De nem is érdekel. Nincs szükségem az emberek társaságára. Boldog vagyok így. Magamat adom és mégis van barátom, még így is kellettem valakinek. Úgyhogy te se próbálj meg más lenni mint ami vagy, egy aranyos félénk kiscsaj meg még mindig jobb mint egy gyilkos tekintetű rocker. :D Biztos tetszeni fogsz valakinek, és találsz valakit ha magadat adod. :)
2016. jún. 21. 09:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem kellene megváltoznod mert te így vagy jó ahogyan leírtad. Én régóta vágyok egy olyan lányra mint te sajnos nagyon ritkák az ilyenek, meg nálam is jóval idősebb nőkből vannak ilyenek akikkel elvagyok mert munkatársaim, barátaim szinte. Korombeliek közül egyet ha ismerek, de túl nagy köztünk a távolság és sima beszélgetős barátok vagyunk semmi több. Fogsz te fiúknak kelleni, csak akikre te gondolsz ők is kevesen vannak meg nem nagyon járnak el. Általában akikről te beszéltél hogy felakartak szedni ők egyből csak szexelni akarnak, meg ők azthiszik hogy a felvágós bunkó stílusukkal simán feltudnak szedni csajokat és ezzel van a probléma. Nekem van egy haverom aki iszonyat jófej és rendes jószívű srűác csak ő neki sosem volt hosszútávú kapcsolata normális lánnyal mert ő a bunkó stílusával csajozik és általában csak pár szexre tudott csajokat felszedni és utána nekem sírt a szája hogy elhagyták őt.
2016. jún. 21. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!