Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy ilyen fiúnak kb. mennyi esélye lenne nálatok. (nem én vagyok hanem egyik barátom) Esetleg 10/?
2016. jún. 22. 18:26
11/30 anonim válasza:
10/7-8 (az jó, tízet senki nem kap, a kilenc meg nagyon jó:D)
16/l
12/30 anonim válasza:
Szerintem helyes (10/8), de sokkal többen múlik, a személyisége, a kisugárzása és, hogy megvan-e az a bizonyos "kémia"
13/30 anonim válasza:
10/8,5 de ha tudnám a magasságát esetleg lehetne több is;)
14/30 anonim válasza:
10/7-8 bár nem a legjobb a kép, de mindenképp szimpatikus :) 18L
15/30 anonim válasza:
Helyes csavo, de a szemelyisege is szamitana.
16/30 anonim válasza:
Kép alapján 10/8. 10/10-et kép alapján elvből nem adok, mert nagyon sokat számít a kisugárzás. És akkor ezek még csak a külsőségek :D
17/30 anonim válasza:
Szerintem 10/6,nagyon maximum,DE nem csak ez szamit :D peldaul o nekem egyaltalan nem az esetem,nem is tetszik kulonosebben,de ha a szemelyisege megfog,egesz mas lenne a velemenyem :D szoval erted.. Igy nem nagyon lehet megallapitani,azt hiszem.
19/30 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön külsőleg
Csak lehet fiatalka
Hány éves?
20/30 anonim válasza:
Ismerős az arca. Nem egy youtube videós? :) Nekem tetszik, 10/9.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!