Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a 3 legfontosabb dolog, amit elvársz egy kapcsolatban a párodtól?
1-es talán valaki hűtlen volt hozzád??
1. megértés(mert őrült vagyok)
2. törődés(mert igénylem)
3. ne legyen hűtlen(mert mégjobban megőrülnék :D..)
4. Természetesen ezek rám is vonatkoznának az ő részére..
17F
Úgy szeressen ahogy én őt
Legyen velem őszinte
Es ha szeret akkor az azt jelenti h foglaljozik meg torodik velek meg ilyesmiszoval ez a ket dolog eleg:D
#1: filozófikus kérdés, de szerinted a "nem hűtlen" az szerinted ugyanazt jelenti, mint a hűséges? mert nekem elég furcsa, hogy háromszor is leírtad ezt a bonyolult kettős tagadású kifejezést ahelyett, hogy a hűséges szót használtad volna. egyszerű megfogalmazási kérdésnek tűnik, de szerintem sokkal mélyebb jelentése van:
szerintem például hűségesnek lenni egy aktív, belülről fakadó motiváció. aki hűséges, azért nem lép félre, mert meg sem fordul a fejében, nem akarja máshol keresni a boldogságot, mert boldog veled, téged akar, veled érzi jól magát. a hűség belső elégedettséget és jóérzést kelt, illetve ezekből is táplálkozik szerintem.
aki viszont csak "nem hűtlen", az szerintem inkább csak külső kényszerként magára erőlteti erőltetni, hogy elkerülje a hűtlenkedést, mert kell, muszáj, elvárás vele szemben, de közben a belső késztetései, vágyai teljesen más irányba terelnék, viszont egyáltalán nem biztos, hogy jól is érzi magát veled, egy idő után rossz érzéseket, frusztrációt okoz, amitől megromlik a kapcsolat is.
Mutassa ki a szeretetét
Ne legyen hűtlen
Megbízható legyen
Természetesen ezek rám is vonatkoznának egy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!