Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomnövelés. Hogyan?
A Kérdezővel egy cipőbe járok, én is jártam Logopédushoz, és nálam is önbizalom hiány van, de próbálom legyőzni.
17/l
leirom a saját tapasztalataimat
én 19 éves fiú vagyok ezt szögezzük le
az én önbizalomhianyom abból adódott olyan 1-2 évvel ezelőttig, hogy pattanásos az arcom (nem durván, hanem több pici) de a testem viszonylag edzett (több évig sportoltam) és a pattanás téma elég volt ahhoz hogy kialakuljon bennem (tudom lehet velem is baj volt, mert ez bőven kevés hozzá, de hát na, ilyen voltam)
én úgy segítettem ezen hogy osszehaverkodtam pár bulizós sráccal (akik ugyanabba a helyzetbe voltak kb mint én)
ittunk 1-1 bátorítót a bulik előtt és fogadtunk hogy ki mer odamenni ehhez meg ahhoz a lányhoz (itt nem kell semmi durvára gondolni) és csak beszelgettunk velük
és ennyi elég volt, ugyanis a lányok jóformán értékelték hogy oda mertünk menni hozzájuk és beszélgetni mertünk velük (volt akivel több is volt, de ez más sztori) aki meg bunkozott vagy csak nem erdekeltuk, azt ott hagytuk egy sziával
viszont fontos hogy a lányokkal őszintén beszéltünk, nem bunkoztunk és hazudoztunk össze-vissza
remélem tudtam segíteni :)
7-es vagyok továbbra is
kaptam két privátot is, de bocsi arra sosem válaszok, mert anno én hülye a teljes nevemmel regisztráltam, de nem akarom hogy bárki is tudja és új account-ot csinálni lusta vagyok :D
szóval itt fejtem ki a válaszokat
nagyjából mindkét kérdés lényege hogy mit is beszélgettunk a lányokkal
és a válasz annyi, hogy csak hétköznapi dolgokról beszéltünk
és a beszélgetések helyszíne jóformán disco (hiszen ott mindenki jobban feloldodik)
kezdetnek odamentunk egy "szia van kedved táncolni?"-val, itt már rögtön el is dőlt, hogy van-e esély a folytatásra
aztán tánc közben beszelgettunk, hogy "hány éves vagy? hova jársz suliba? kikkel jöttél?" stb. aztán vagy ő vagy mi hívtuk ki őket hogy folytassuk ott, mert a hangos zenétől semmit sem lehet hallani, nagyjából ennyi
ha lenne még ezzel kapcsolatban kérdés, szívesen válaszolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!