Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Önbizalomnövelés. Hogyan?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalomnövelés. Hogyan?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, nem volt még barátnőm, amit az önbizalomhiányomnak (is) köszönhetek. Volt 1-2 próbálkozásom, de azok mondhatni kudarcot vallottak. A kommunikációs kézségeim szemtől-szemben nem valami jók, kiskoromban logopédushoz is járnom kellett, 1-2 szóba most is beletörik a nyelvem, de csak nagyon ritkán. A másik problémám az, hogy sose kaptam semmilyen visszajelzést a külsőmet illetően. Jó, persze a rokonok mondják, hogy "milyen jóképű fiú lett" , de ugye ez nem mérvadó, mivel szerintem elég elfogultak. A testalkatommal nincs baj(szerintem) :174 cm, 64 kg, inkább soványnak mondanám magam, mint izmosnak. Ezek a dolgok bőven elegek ahhoz, hogy ne merjek odamenni a lányokhoz. Tudnátok adni tanácsokat, hogy hogyan tudnám orvosolni az önbizalomhiányt?

2016. júl. 1. 00:14
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Biztos van olyan dolog amiben jó vagy. Valamilyen sport, akkor azt csinald sokat mikor lehetőséged van rá. Kicsit menőzz(pl:sport), de ne legyél nagykepű, bekepzelt barom. biztos lesz olyan, aki megjegyzi hogy jól csinálod, vagy csak néz ( ez is jó). Ezeket,ha észre veszed ( dicsérőket), akkor jól fog esni, próbalj olyan dolgokat ki amit nem mertél. ezzel folyamatosan nő az önbizalmad. Kicsit én is az voltam, ezek segítettek
2016. júl. 1. 00:38
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
irj ki ide egy kérdést mert itt rendes emberek vannak zöme kiemelik az erosseged és megmutatjak a hatranyaid
2016. júl. 1. 00:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Kedves #2, mintha egy kis iróniát éreznék a válaszodban. De mire gondoltál?
2016. júl. 1. 00:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Pacsi kérdező! Én is hasonló helyzetben vagyok csak én lány vagyok.
2016. júl. 2. 17:29
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
#2 vagyok és semmi féle irónia nem volt a mondandómban halálosan komolyan gondoltam de ugy látszik nem fogalmaztam elég részletesen igy elmondom most amire gondoltam :) kiirsz ide egy kérdést a tulajdonságaiddal (ugy nagyjabol) és az emberek valaszolnak ra hogy szimpi vagy nem is rossz stb persze van negativ komment is hogy nem vagy az esete stb ezt nyilvan ismered es vannak a trollok meg a provokátorok akik csak veszekedni akarnak azokat le kell szarni és akkor elég önbizlamat kapsz egy időre :) én is ezt csinálom időnként kiírok egy ilyesfajta kérdést és örülök a sok pozitiv kommentnek hogy szimpi vagyok és a negativnak is mert tudom akkor mar hogy min kell javitani :) és ha szerencsém van még egy két csinos lány rám is ir :) próbáld ki szerintem :)
2016. júl. 2. 20:52
 6/8 anonim ***** válasza:

A Kérdezővel egy cipőbe járok, én is jártam Logopédushoz, és nálam is önbizalom hiány van, de próbálom legyőzni.

17/l

2016. júl. 5. 17:02
 7/8 anonim ***** válasza:

leirom a saját tapasztalataimat

én 19 éves fiú vagyok ezt szögezzük le

az én önbizalomhianyom abból adódott olyan 1-2 évvel ezelőttig, hogy pattanásos az arcom (nem durván, hanem több pici) de a testem viszonylag edzett (több évig sportoltam) és a pattanás téma elég volt ahhoz hogy kialakuljon bennem (tudom lehet velem is baj volt, mert ez bőven kevés hozzá, de hát na, ilyen voltam)

én úgy segítettem ezen hogy osszehaverkodtam pár bulizós sráccal (akik ugyanabba a helyzetbe voltak kb mint én)

ittunk 1-1 bátorítót a bulik előtt és fogadtunk hogy ki mer odamenni ehhez meg ahhoz a lányhoz (itt nem kell semmi durvára gondolni) és csak beszelgettunk velük

és ennyi elég volt, ugyanis a lányok jóformán értékelték hogy oda mertünk menni hozzájuk és beszélgetni mertünk velük (volt akivel több is volt, de ez más sztori) aki meg bunkozott vagy csak nem erdekeltuk, azt ott hagytuk egy sziával

viszont fontos hogy a lányokkal őszintén beszéltünk, nem bunkoztunk és hazudoztunk össze-vissza

remélem tudtam segíteni :)

2017. jún. 7. 23:45
 8/8 anonim ***** válasza:

7-es vagyok továbbra is

kaptam két privátot is, de bocsi arra sosem válaszok, mert anno én hülye a teljes nevemmel regisztráltam, de nem akarom hogy bárki is tudja és új account-ot csinálni lusta vagyok :D

szóval itt fejtem ki a válaszokat

nagyjából mindkét kérdés lényege hogy mit is beszélgettunk a lányokkal

és a válasz annyi, hogy csak hétköznapi dolgokról beszéltünk

és a beszélgetések helyszíne jóformán disco (hiszen ott mindenki jobban feloldodik)

kezdetnek odamentunk egy "szia van kedved táncolni?"-val, itt már rögtön el is dőlt, hogy van-e esély a folytatásra

aztán tánc közben beszelgettunk, hogy "hány éves vagy? hova jársz suliba? kikkel jöttél?" stb. aztán vagy ő vagy mi hívtuk ki őket hogy folytassuk ott, mert a hangos zenétől semmit sem lehet hallani, nagyjából ennyi

ha lenne még ezzel kapcsolatban kérdés, szívesen válaszolok :)

2017. jún. 8. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!