Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jutok mindig ilyen sorsra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jutok mindig ilyen sorsra?

Figyelt kérdés
Mindig amikor megismerek egy srácot,teljesen szerelmes lesz belém.Nem csak megjátsza..hanem tènyleg látszik rajta.És én is hasonlóan érzek iránta.Aztán nem tudom hogy mit csinálhatok,mert az adott srác csak le akar velem feküdni,aztán ott hagy.Szóval valahogy elmúlik a szerelem.De most tudom hogy úgy hangzik,mintha nem is lenne szerelmes csak megjátsza.De nem.Volt olyan hogy teljesen megvaltozott..egy adsig bunko srac,aki mindig bunko volt es igy szedte ossze a csajait nekem virágot hozott,meg elmondta hogy csak irántam érzett eddig valamit.De mindig tök jól indul aztán nem tudom hogy mit válthatok ki a személyiségemmel a későbbiekben de tanácstalan vagyok :/ És az összes srácnál ez van.A legjobbkisfiú tipusu srácok is ezt akarják a végen,pedig az elején komolyak lennének a szándékai.Mintha az isnerkedés 2.fázisában kiírnám magamra hogy csak szexet akarok😕

2016. júl. 1. 10:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Eddig csak olyan fiúkkal jöttél össze, akinek csak a szexre kellesz. Szívás>.<
2016. júl. 1. 10:13
 2/20 A kérdező kommentje:
De nem érted? Olyan fiúk is ezt csinálják,akik ezt teljesen elutasítják..miért vonzzom ezeket????
2016. júl. 1. 10:18
 3/20 anonim ***** válasza:
Túl szexi vagy:)
2016. júl. 1. 10:22
 4/20 A kérdező kommentje:
De akkor rondítsam el magam?? Mert nem volt 1 normálsis pasim se..csak ilyenek...és én komoly kapcsolatot szeretnék :(
2016. júl. 1. 10:24
 5/20 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2016. júl. 1. 10:24
 6/20 A kérdező kommentje:
16
2016. júl. 1. 10:26
 7/20 anonim ***** válasza:
Gyere velem össze>.< Fogadjunk, hogy csak akkor fogunk szexelni, ha te akarod:D
2016. júl. 1. 10:33
 8/20 A kérdező kommentje:
Haha...
2016. júl. 1. 10:37
 9/20 Egyenes út ***** válasza:
Te vagy az Mile?
2016. júl. 1. 10:49
 10/20 likebike ***** válasza:
100%
Figyelj ide:szerinted az általában csendes és kedves fiúk szerinted nem akarják kipróbálni?Dehogynem,csak nem mutatják ki ezt,nem fogdossák nyilvánosan a lányokat stb.De amikor arra kerül a sor,akkor nem haboznak.Te is hibás vagy valamennyire,mert nagyon hamar meg tudtak fűzni.Vagy az is lehet,hogy csak emiatt akartak veled összejönni.Szerintem várj még egy kicsit a következő kapcsolattal és akkor se hagyd,hogy könnyen magukévá tegyenek.Mert utána csak így fognak kezelni.Sok sikert!
2016. júl. 1. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!