Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rettegek az első csókomtól,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettegek az első csókomtól, mit csináljak?

Figyelt kérdés
eddig aki meg akart csókolni az elől elfutottam, nagyon félek hogy elrontom
2016. júl. 3. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is féltem, de gyakorolj a kezeden, hülyén hangzik, de bízd magad a partnerre és menni fog.
2016. júl. 3. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj. Sok mindent nem igazán lehet elrontani rajta. Ne gondolkodj rajta, hogy elrontod csak tedd meg. Majd úgy is eljön az idő amikor annyira fogod akarni, hogy legyőzöd ezt a félelmet :D
2016. júl. 3. 22:15
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2016. júl. 3. 22:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
na meg azután az úgy van., hogy még elrontva is mennyei érzés!:D:D
2016. júl. 3. 22:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is pont így voltam a dologgal aztán amikor utol ért az a fiú akit meg amartam csókolni és felülkerekedtem a félelmemen azt mondta nem is gondolta volna hogy az első olyan jól csináltam..csak érzéssel kell és ahogy előttem is mondták hagyd hogy a partner irányítson és utánozd :)

Ha nagyon félsz lehet hogy még nem állsz készen ezt is gondold meg :)

2016. júl. 3. 22:29
 6/7 anonim ***** válasza:
4%
Mondd meg a partnerednek, hogy ne gyerekeskedj hanem ... szoval: DUGJ!!!!
2016. júl. 3. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Just do it!
2016. júl. 4. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!