Miért van a a groteszk helyzet, hogy Magyarországon mindegyik erőmű atomerőműnek néz ki, kivéve a paksit, ami tényleg az?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kérdező - ha majd felnősz, akkor látogass el az Alteregó klubba - ott fogsz csak ám dezorientálódni - mint vasorrú bába a mágneses szeparátorban!
😆

válasza:"Miért van a a groteszk helyzet, hogy Magyarországon mindegyik erőmű atomerőműnek néz ki, kivéve a paksit, ami tényleg az?"
Mert az atomerőművünket víz (Duna) mellé telepítették. Ezért nem építettek hozzá hűtőtornyokat. A szénerőműveket meg a szénbányák közelbe, ahol nem volt vízbőség, ezért a hűtővizet hűteni és recirkulálni kellett.
Így az atomerőmű csak két nagy pajta. A fosszilis erőművek meg iszonyúan iparias jellegűek a kiemelkedő Heller-Forgó hűtőtornyokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Átmenetileg a Kossuth Rádió 15-e óta hangjátékokat ad, nagy részük igen groteszk. Pl a 15-én 21 órától adásba került "Kurátorok" c. műnél meg kelltt állnom a kocsival és el kellett gondolkodnom azon, hogy mit is hallok. A Médiaklikk-en meghallgatható amúgy. Mi a...
A „diktatúra kiépítésével szembeni” ellenállásra hívott fel Kövér László, a Fidesz országos választmányának elnöke szerdán a Facebookon.„A gyerekeink, unokáink érdekében muszáj kiállnunk a diktatúra kiépítésével szemben, muszáj kiállnunk és ellenállnunk azon hatalmi...
Múltkor kitettem egyet,de sajnos jelentették.
Értem én, hogy a negatív reklám is reklám, de... ez most tényleg szándékos? És célravezető?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!