Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Melyik AI a legjobb matek és...

Melyik AI a legjobb matek és infó feladatok megoldására?

Figyelt kérdés
Egyetemi matek-infóra gondolok. Melyik AI a legjobb feladatmegoldásra és gyakorlásra? Melyik AI-t érdemes használni matematika és informatika területén? Amelyik nem hallucinál és pontos válaszokat ad.
aug. 30. 13:07
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

Nincs olyan ami nem hallucinál. Főleg a pontos választ el tudják számolni levezetés során. De erre semmi szükség. Egy-egy lépést, amit nem értesz, meg lehet kérdezni. Bele lehet kérdezni az anyagba, magyarázzon el bővebben vagy érthetőbben valamit. Vagy válaszol, ha megkérdezed, hogy jól értelmezted-e az anyagot. Ha nagyon elakadsz, akkor segítséget, indulási irányt lehet kérni.

Fő modellek közül bármelyik jó erre, alig van különbség.

aug. 30. 15:18
 2/3 anonim válasza:
79%

Nem AI-t kell használni, hanem ilyet.

[link]

Bár ez fizetős, de mikor nekem kellett, akkor találtam ingyeneset, de az is lehet, hogy sulis email címmel reggeltem és úgy kaptam meg ingyen.

Talán tudod csökkenteni a hibaszázalékot, ha adsz az AI-nak valamilyen könyvet és alapján kérdezel bele, plusz illik utána nézni. Erre tökéletes Copilot 365 előfizetéssel. Egyre jobban meg vagyok vele elégedve és a környezettel. Sok minden másra is nagyon hasznos rendszere van.

aug. 31. 01:13
 3/3 anonim ***** válasza:
59%
Sokféle problémakör van. Ezekből a tudomány területei speciálisak, ismeretszerzésre jó a MI, de problémaoldásra matematikában például, a #2-ben jelzett célszoftver. Direkt erre találták ki.
aug. 31. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Melyik a legjobb klinika nyaki probléma megoldására? (Akár műtéti úton.)

Kezd elmenni a hallásom a becsipődött idegtől. Egyetlen egy helyet se találok ahol komolyabban foglalkoznának nyaki problémával. (Az MRImen nem látszik a becsipődés)

Üdv. Elég komplex dolog a kérdésem. Igazából tapasztalatok érdekelnének első sorban és ötletek ennek a helyzetnek a megoldására!?

Nos... Egy meglehetősen hosszú barátságnak (20 év) kellett búcsút mondanom amit még a mai napig nem szeretnék elfogani. Tavaly augusztusban szakított velem az akkori párom 6 év kapcoslat után ami meglehetősen megviselt. Nem tudom hogy mennyire kezeltem akkor...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!