Melyik AI a legjobb matek és infó feladatok megoldására?

válasza:Nincs olyan ami nem hallucinál. Főleg a pontos választ el tudják számolni levezetés során. De erre semmi szükség. Egy-egy lépést, amit nem értesz, meg lehet kérdezni. Bele lehet kérdezni az anyagba, magyarázzon el bővebben vagy érthetőbben valamit. Vagy válaszol, ha megkérdezed, hogy jól értelmezted-e az anyagot. Ha nagyon elakadsz, akkor segítséget, indulási irányt lehet kérni.
Fő modellek közül bármelyik jó erre, alig van különbség.
Nem AI-t kell használni, hanem ilyet.
Bár ez fizetős, de mikor nekem kellett, akkor találtam ingyeneset, de az is lehet, hogy sulis email címmel reggeltem és úgy kaptam meg ingyen.
Talán tudod csökkenteni a hibaszázalékot, ha adsz az AI-nak valamilyen könyvet és alapján kérdezel bele, plusz illik utána nézni. Erre tökéletes Copilot 365 előfizetéssel. Egyre jobban meg vagyok vele elégedve és a környezettel. Sok minden másra is nagyon hasznos rendszere van.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kezd elmenni a hallásom a becsipődött idegtől. Egyetlen egy helyet se találok ahol komolyabban foglalkoznának nyaki problémával. (Az MRImen nem látszik a becsipődés)
Nos... Egy meglehetősen hosszú barátságnak (20 év) kellett búcsút mondanom amit még a mai napig nem szeretnék elfogani. Tavaly augusztusban szakított velem az akkori párom 6 év kapcoslat után ami meglehetősen megviselt. Nem tudom hogy mennyire kezeltem akkor...
Esetleg tarifát tudtok mondani? 20/F
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!