Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Tudományok » Egyéb kérdések

A kérdés
csyb28 nevű felhasználó kérdése:

Mit gondoltok a "Migráció"-ról?


  okt. 7. 21:09  Privát üzenet  

A válaszok
1 2
Mégis mire gondolsz? Netán a madarakéra, a bálnákéra, stb. ?

A válasz 93%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/16Időpont okt. 7. 22:20 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Simán jöhetnének az afrikaiak az én városomba!


1, azaz EGY feltétellel!


Úgy nézzenek ki, mint ők:


[link][link][link][link][link]Szóval igen: JÖJJENEK AZ AFRIKAIAK!!!A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 55%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/16Időpont okt. 7. 22:22 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Szupi! Én vagyok az első válaszoló!


Ismerek egy nagyon idős bácsit ( ő formálta a nézeteimet), a német legfelsőbb bíróságnál volt vezető, exminiszterelnök barátai vannak, meg hát nyílván német... Szóval szerinte és szerintem is kötelességünk segíteni azokon akik bajba kerültek. Minket, magyarokat is befogadtak mindenhol, amikor az 56-os forradalom után csomóan leléptek.

Másrészt, akik most kint élnek magyarok, ők is migránsok nem,ott élők szemszögéből nem?

Migránsozzuk az arabokat, feketéket, pedig ők is emberek. Volt részem IFI táborban arabokat megismerni (nagyon gazdag arabokat) és elmondhatom tiszta szívvel, becsülettel, hogy sokkal normálisabbak voltak mint némelyik magyar gyerek. Volt tartásuk, még akkor is amikor a legtöbb táborozó a wc kagylót szorongatta, vagy épp kiütve feküdt valahol.

Persze ez is csak egy "kis szelete a tortán". Mindenhol vannak erőszakos, nem normális emberek, ahogy nálunk úgy náluk is, csak a média többet foglalkozik a rossz felhozatal mint a jóval.

Magyarországon, az idegen népekkel szembeni szorongás, szerintem a szocializmusból maradt ránk "örökségként". Persze ehhez hozzájárul, a gyűlöletpropaganda amit nap mint nap hall az ember. Tudod kedves kérdező, kb 2 éve nyaralni voltunk, és jóba lettünk egy külföldi házaspárral, egymás melletti asztalnál ebédelünk sokszor, szóval jött az a kérdés, ami véget vetett a szimpatizálásnak. "Honnan jöttünk?" Mondtuk h Mo-ról. Esküszöm, sok kifejezés suhant át a pasi arcán de megállt úgy kb az undornál majd hátat fordított és többet nem is beszéltünk. Iszonyat kellemetlen volt. Bár az okát nem tudom, mi lelte, de migránsként jó lehet nap mint nap ilyennel szembesülni?

Szerény véleményem szerint mindegy is, mert ha tényleg bekövetkezik a klímaválság, nem lesz olyan kapu, határzár stb. Ami megállítaná az életéért küzdő, menekülő embert.


18/LA válasz 43%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/16Időpont okt. 7. 22:39 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Lol mégse én lettem az első :(

RipA válasz 34%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/16Időpont okt. 7. 22:40 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Kicsilány! ha nem körmöltél volna ilyen sokat, lehettél volna az első ;)


Amúgy a migráció a bolygók kialakulása utáni szükséges velejárója egy bolygórendszer stabilitásának. Ami bolygó akkor "megmarad", majd szépen akár évmilliárdokig fogja az útját járni a csillaga körül, szépen stabilan. Aztán ha a csillag is megfelelő, meg a tágabb környezete is, akkor szépen kialakulhat az élet rajta (is) ;)


maciA válasz 47%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/16Időpont okt. 8. 13:56 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Jó lenne elmenni egy olyan országba, ahol a fizetésért valódi értéket is lehet venni, nem úgy, mint Magyaroknál. A legtöbb feltalálónk migráns volt. Magyarok szeretettel üldözik évek óta az okosabbakat. Szerintem a szürkeállomány migráció egy hungarikum.

A válasz 55%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/16Időpont okt. 8. 21:07 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Addig nincs túl nagy baj a menekültek segítésével, amíg van egy határ a létszámukban, ezt meg nem mondom, hogy mennyi, nyilván függ ez a befogadó ország(ok) méretétől, anyagi helyzetétől, stb, de ha gyaníthatóan fél Afrika elindulhat Európába, akkor az már azért problémás szerintem.

Egy mentőcsónaknak is megvan a befogadó képessége, vagy a lakásodnak, ha katasztrófa övezetben laknál és a befogadottaknak kötelességük lenne igazodni a befogadók szabályaihoz, megtanulni a nyelvet, munkába állni, beilleszkedni a társadalomba, minél kisebb problémát okozva.

A magyar 56-os emigránsokat annak idején lágerekben tartották a kommunista veszély miatt, meg amúgy is nehéz lett volna őket elhelyezni, bár csak kétszázezer körül volt a számuk, akikért összefogott a világ, aztán ha megpályázott valamilyen lehetőséget egy befogadásra hajlandó országba, akkor alaposan kikérdezték és úgy vitték csak ki, ha megütötte a mércét, de nem ajnározták ennyire őket, megkapták a szükséges segítséget, de neki is iparkodnia kellett, nyelvet tanulni, munkába állni, beilleszkedni, ami többnyire ment is, bár azért sokan így is bűnözésben kötöttek ki, mert a társadalom perifériáján mozogtak addig, amíg gyökeret nem eresztettek, hogy így mondjam és ez bizony járhat ezzel, bár természetesen szívesebben gondolok azokra, akik nem lettek bűnözők.

Szerintem még Németországnak is egyre problémásabbak már, ha eltekintünk a deviáns viselkedésűektől, akkor is sokba kerülnek, aztán van egy határ, amit a beilleszkedési lehetőségek nyújtanak, a szabaddá tehető lakásoknak, azoknak a munkahelyeknek a száma, amit el tudnak végezni, az anyagi lehetőségek, stb...

Hazánkban, illetve a V4 országaiban meg életszínvonal problémák is vannak, miért kapjon egy magyar munkanélküli az önkormányzattól ötvenezret az ároktisztításért, meg más mocskos munkákért, ha egy idegennek munka nélkül sokkal több jár, mert a segélyeiket nemzetközi fórumon állapítják meg, ha meg a megélhetési migrációról beszélünk, akkor miért nem a magyar hajléktalanokkal kezdjük az emberséget, miért az idegenekkel?

Aztán miért jár a migránsnak lakás, ha a gyermekeimnek, vagy már az unokáimnak horror összegbe kerül és jelenleg elképzelhetetlen, hogy valaha is saját lakásra szert tehetnek és nem csak én vagyok ezzel így, mert még három gyermekre is csak egy lakás árának a negyedrészét nyújtja az állam támogatásként, ami szép tőle, csak éppen nem elég a lakáshoz jutáshoz? Mondjuk ha élete végéig eladósodik az ember, akkor talán tud vele kezdeni valamit, ha jól keres és rendszeresen pengeti a kamatokkal a kőkemény terhet.

Szóval rengeteg ellentét létezik alacsonyabb életszínvonalú országban, mert a magyar szociális háló elég lyukas, ismertem nyugdíjas embert, aki egyedül maradván, mert kihalt mellőle a felesége, szabályosan éhen halt, mert csak a számlákra volt elég a saját nyugdíja. Illetve elég egy kis adósság, meg egy kis lecsúszás és meglehetősen sokan, szinte tömegek válnak hajléktalanná, kerülnek ki az utcára, akkor most elvárnád, hogy örüljünk az olyan idegeneknek, akikkel kivételezni kell az elbánásban?

Már ugye először a házunk táját kellene rendbe tenni és a magyar csavargó tömegeknek kellene befogadó központot építeni, meg ellátást biztosítani valamilyen emberi módon, azokért miért nem kampányolnak jobban a liberálisok?

Az már csak hab a tortán, hogy attól, hogy nem vagyok rasszista, nem szeretnék néger unokát azért, meg az Iszlám különféle szabályait sem akarom kerülgetni, Magyarországon szeretjük a bort, a sonkát és rondának találjuk a burkát, meg aztán van nálunk éppen elég gyilkosság sajnos, minek szaporítsuk a számukat, ráadásul olyanokkal, akik teljesen vaktában kaszabolnak a tömegbe és nem kímélik a gyerekeket sem, ahogy eddig észrevettem.

Az integrációról meg csak annyit, hogy őseink befogadtak több száz évvel ezelőtt egy népcsoportot, akik a mai napig nem illeszkedtek be teljesen, ha kételkedsz ebben, menj el egy északkeleti megyébe ha mersz és lakjál ott néhány hétig, de ne luxushotelben, hanem az emberek között és mindjárt szerezhetsz tapasztalatot ebben a viszonylatban.A válasz 83%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 63%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/16Időpont okt. 8. 21:28 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Kamikaze0521 nevű felhasználó válasza:

Más állat faj... nem Európába valók!

A válasz 28%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 37%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/16Időpont okt. 10. 13:17 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Érdekes, hogy a magyar állam ennyire tiltakozik a migráncsok ellen, amikor a cigányságot annyira félti és védi és falaz nekik.

A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/16Időpont okt. 11. 08:10 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Kedves 8-as....

Helyesen leírva: ÁLLATFAJ


Elöször is, tévedsz! Egy fáj vagyunk velük mert hivatalosan a faj fogalom lényege hogy az egy fajba tartozó egyedek egymással tudnak szaporodni, önmagukhoz hasonlóan termékeny utódot létrehozni. Szóval igen, egy fajba tartozunk velük.

Másrészt tudod, az élet ott kezdődött mert ami ember őse nem európában jelent meg nagy valószínűséggel, hanem a tankönyvek a mai Afrika területét jelölik meg kiindulópontnak.


a kérdezőnek válaszolva... Egy migráció genetikailag jót tesz, mert többféle génváltozat jelenik meg, kicsit frissül ez a beltenyészet Európa.


Amúgy jellemző mentalitás, egyből a gyűlölködés. Mond, láttál már olyan videót ahol a gyerekeket élve felgyújtják? Agyonlövik? Megszólal benned ilyenkor valami? Mit szóltál ahhoz, amikor annak az ötéves menekült kisfiúnak a holtteste ringatózott a tengerbe? A szülei még eltemetni sem tudták...A válasz 25%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/16Időpont okt. 13. 01:00 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
A mai Neo-Kunok mit gondolnak Szerb Román Bosnyák őseikről?
A '90-es évek végére milyen ffi-nő arányban voltak a 20-30-as korosztály?
Teljesen összekeveredik az emberiség?
Milyen források bizonyítják a Vlachok északi irányú vándorlását az Ohrid régióból?
Mi a migráció fogalmának pontos meghatározása?
Mit gondoltok, van annak realitása, hogy a század végére benépesítik Nyugat-Antarktiszt?

Kérdések a Tudományok rovatbólKérdések az Egyéb kérdések rovatból
Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!