Az igaz, hogy a föld nem csak kering a nap körűl hanem halad előre is a többi bolygóval együtt?

válasza:

válasza:Ugye nincs az űrben kitüntetett inercia rendszer. Így, hogy mi mozog, és mi áll, az teljességgel relatív, attól függ, hogy mit tekintünk állónak.
Pl a tejút közepéhez képest a Föld igen csak nagy sebességgel kering körülötte. De egy random galaxishoz képest is jó eséllyel mozog.

válasza:1. Nem vagyunk "űrutazók", mert letelepedve élünk a Földön.
2. Jelenleg a harmadik világháború kiteljesedése felé tartunk.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Észlelt kockázatok elemzése: válasszon ki egy terméket vagy szolgáltatást, s elemezze, hogy milyen kockázatokat észlelhet a fogyasztó a vásárlási folyamat egyes állomásainál? Minél többet próbáljon meg azonosítani, s vizuálisan jelenítse meg azokat egy kockázati térképen is!
Tudom hogy még mindig nem lehetséges az időutazás, főleg a múltba. De ha vissza mennék akkor én is "vissza alakulnék" a világgal együtt, vagy az akkori énemmel lennék egy idősíkon? (Ezt kevésbé tartom valószínűnek az anyagduplikáció miatt).
HANGSÚLYOZOM, az alábbi szituáció most egyedül az én fantáziám szüleménye, ez egy teoretikus kérdés. Ettől függetlenül igényes válaszok érdekelnének. -------------------------------- Tegyük fel, hogy meghirdetésre kerül egy verseny - akár itt, akár a weblap FB...
Van rá lehetőség? Vagy pedig itt halunk meg a világban a világgal együtt? Hiszen még az utolsó vörös törpe is elpusztul sokára. És még az utolsó energiai égitest is.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!