A laposföld hívők hogy magyarázzák az ISS Föld körüli mozgását?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Vitatkozni nem érdemes velük, mert egy idő után átmennek szeméyleskedésbe, és a másik megalázásba. És pl. a fizikai törvények közül csak azokat veszik egy adott pillanatban figyelembe ami szerintük igazolják azt a fantazmagóriát amit képviselnek. Reménytelen. El kell engedni.
Tiktokon két leg"ismertebb" képviselőjük kar_asz (kárász) és NBS. Kell egy kicsit hallgatni a videóikat aztán az ember kezdi "megérteni" az "összefüggéseiket".

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Bár én "hívő" nem vagyok, tisztában vagyok vele, hogy a Föld lapos, és "világűr" nincs."
Te állítasz valamit, akkor kérjük bemutatni az ehhez dukáló teljes alakos fényképet a lapos földről, ami bizonyíthatóan nem csak "művészi illusztráció".
Kapcsolódó kérdések:
Hiszen ha lapos a föld, akkor nem kellene most éjjelnek lennie keleten, mert rájuk is sütne a Nap. Az évszakváltozásról nem is beszélve.
Ha a föld valóban lapos lenne, akkor a szivárványnak nem egy egyenesnek kéne lennie?
Illetve azt, hogy bármelyik irányban is indulnak el és bármeddig mennek, minden pontosan ugyanúgy és ugyanott lesz, mint ahogy a (gömb alakú) föld ábrázolásokon?
És hogy télen (kb két hónap) egész nap sötét van?
Ti elhiszitek? De komolyan!!!! Normális magyarázatot várok...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!