Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A laposföld hívők hogy magyará...

A laposföld hívők hogy magyarázzák az ISS Föld körüli mozgását?

Figyelt kérdés

2025. júl. 8. 19:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Szerintük nincs ISS, Holdraszállás se volt, űrhajók és műholdak se léteznek. Ezek mind mind átverések. És aki ezt az átverést elhiszi sajnálni való, szerencsétlen megtévedt lélek.
2025. júl. 8. 20:02
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Sehogy, simán letagadják. Kapu Tibor sem az ISS-en van most, hanem csak beszervezték a világméretű gömbföld-összeesküvésbe.
2025. júl. 8. 20:12
 3/19 anonim ***** válasza:
94%
úgy gondolják, hogy az ISS-en készült videók stúdiófelvételek
2025. júl. 8. 20:40
 4/19 anonim ***** válasza:
92%

Vitatkozni nem érdemes velük, mert egy idő után átmennek szeméyleskedésbe, és a másik megalázásba. És pl. a fizikai törvények közül csak azokat veszik egy adott pillanatban figyelembe ami szerintük igazolják azt a fantazmagóriát amit képviselnek. Reménytelen. El kell engedni.

Tiktokon két leg"ismertebb" képviselőjük kar_asz (kárász) és NBS. Kell egy kicsit hallgatni a videóikat aztán az ember kezdi "megérteni" az "összefüggéseiket".

2025. júl. 8. 20:55
 5/19 anonim ***** válasza:
66%
Az ISS 1 helyben áll, a Föld mozog körülötte.
2025. júl. 8. 21:00
 6/19 anonim ***** válasza:
75%
Háttérhatalom!
2025. júl. 8. 22:48
 7/19 anonim ***** válasza:
75%
Amit nem tudnak megmagyarázni, arra azt mondják, hogy nem igaz, csak átverés. Egyszerű emberek.
2025. júl. 10. 23:43
 8/19 anonim ***** válasza:
75%
Szerintük nem is létezik az űr.
2025. júl. 13. 19:06
 9/19 Kroms ***** válasza:
0%
Bár én "hívő" nem vagyok, tisztában vagyok vele, hogy a Föld lapos, és "világűr" nincs. Aki másképp gondolja, kérnék tőle egy teljes alakos fényképet a Földről, amiről 100%-ban bizonyítani tudja, hogy nem "művészi illusztráció," mint (bevallottan) az összes NASA-s kép, ill. kérném egy olyan kísérlet bemutatását, ahol egy adott rendszerben (edényben) egyszerre van jelen vákuum és gáznyomás.
2025. júl. 14. 01:47
 10/19 anonim ***** válasza:
85%

"Bár én "hívő" nem vagyok, tisztában vagyok vele, hogy a Föld lapos, és "világűr" nincs."

Te állítasz valamit, akkor kérjük bemutatni az ehhez dukáló teljes alakos fényképet a lapos földről, ami bizonyíthatóan nem csak "művészi illusztráció".

2025. júl. 14. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mivel magyarázzák a laposföld-hívők a napsütést és az ebből következő időzónákat?

Hiszen ha lapos a föld, akkor nem kellene most éjjelnek lennie keleten, mert rájuk is sütne a Nap. Az évszakváltozásról nem is beszélve.

Laposföld hívők! Mivel magyarázzátok a szivárvány félköríves alakját?

Ha a föld valóban lapos lenne, akkor a szivárványnak nem egy egyenesnek kéne lennie?

A laposföld-hívők mivel magyarázzák, hogy bármerre és bármeddig mennek, nem esnek le a bolygó széléről?

Illetve azt, hogy bármelyik irányban is indulnak el és bármeddig mennek, minden pontosan ugyanúgy és ugyanott lesz, mint ahogy a (gömb alakú) föld ábrázolásokon?

Na Jó! Valaki most már magyarázza meg mi ez a " LAPOSFÖLD" elmélet körüli hercehurca?

Ti elhiszitek? De komolyan!!!! Normális magyarázatot várok...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!