Mik ezek az áltudományos ismeretterjesztő filmek a YouTube-on és kik terjesztik?

válasza:Kattintásvadász akció, AI-generált, hamis tartalommal.
Ezt a csatornát is tiltani kellene, de a Youtube gyakran szemet huny, a reklámbevétel érdekében.

válasza:

válasza:

válasza:De rengeteg az agykárosító tartalom és rengetegen elhiszik.
A globális hülyeségi állandót ez nem jó irányba tolhatja el, ami visszahatva romboló hatású lehet.
Olyanok, összeforraszt a majom egy tranzisztort meg egy ellenállást (ingyen energia generátor).
Alatta a lelkes hozzászólók:
- Milyen tranzisztort vegyek a "boltba"?
Ez csak egy átültetett példa, de ilyen fájdalmat okozó jelenségek vannak.
Nem jó irány.
A demokrácia nem ezt jelenti.
Pandémia idején voltak minimális tiltások, amikor elismerte még az üzemeltető is, hogy a hülyeség gyilkolhat.
Máskor nem lehet elismerni, hogy a hülyeség kártékony?
Szakértő lektorok (elsősorban mérnökök, természetesen) könnyen kidobálhatnák, legalább az abszurditást.

válasza:

válasza:5. Ezt szoktam mondani én is, amikor fórumokon válaszolgatunk, mindenkinek joga van butának lenni, butaságokat is válaszolni, azért nem nagyon szokás törölgetni.
Csak olyankor az jut eszembe, nekem hány korrekt, tudást közvetítő írásom lett törölve, nem csak AI-támogatott, hanem korábban Ezotériában fizikailag tényszerű véleményeim, élettapasztalatok átadása.
Arcátlanul eltüntetve.
Egyik mélypont volt, amikor csak bedobtam egy Wikipédia linket, ami magárt beszélt, cáfolt valami szellemhívő butaságot vagy ilyesmi.
Erre, több hozzászólással alább, megint belekötött a válaszomba (egy profi linkbe) egy szellemhívő notórius ellenség, de kimondottan sértő, trágár módon.
Legközelebb a Wiki eltűnt, a trágár ottmaradt!
Azt hittem, nem jól látok, ez mi?
Igazságérzet megcsúfolása?
Ez csak egy példa, persze.
Tehát butának lenni szabad, csak túl okos ne legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!