Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A NASA valóban elérte a...

A NASA valóban elérte a Holdat az Artemis 2-val vagy az egész csak egy átverés?

Figyelt kérdés
Természetesen most sem tettek félre éles, tiszta képeket, felvételeket a Holdról pedig már van 8K-s videó is a Földön.
tegnapelőtt 08:04
1 2 3
 1/21 sadam87 ***** válasza:
100%

"Természetesen most sem tettek félre éles, tiszta képeket"

És akkor amiket ezen az oldalon lehet látni, micsodák? Akvarellek?

[link]

tegnapelőtt 08:16
 2/21 A kérdező kommentje:

1

Aham. De nem tűnnek túl valódinak nekem ezek a “képek”.

Lehet valahogy ellenőrizni, hogy valósak?

tegnapelőtt 08:55
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

[link]

"már van 8K-s videó is a Földön"

Azért a visszaküldési sávszélességük eléggé korlátozott olyan távolságból, csak tömörített felvételeket küldenek érthető okokból. Majd lesz jobb felvétel is, ha megérkeznek.

tegnapelőtt 09:01
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet valahogy ellenőrizni, hogy valósak?"

Több ezer különböző távcsőfelvétel készült már a holdról, és a kráterek pont ugyanott vannak, mint ezeken a képeken. A megvilágítás is konzisztens, stb.

tegnapelőtt 09:11
 5/21 A kérdező kommentje:

4

Igen de olyan szemszögből (mintha űrhajóról tekintenél a Holdra és látszik a Föld is rajta, na ilyen nem volt még.

tegnapelőtt 09:44
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet valahogy ellenőrizni, hogy valósak?"

Igen, de neked nem fog menni. Te az a fajta szűklátókörű troll vagy, aki akkor sem hinné el, ha ott lennél az Artemisben. Ahhoz, hogy bármit igazoljunk, ahhoz értelmes, gondolkodni képes alany is szükségeltetik. Aki előre elhatározta, hogy semmit nem fog elhinni, annak bármit megmagyarázni olyan, mintha egy csigát akarnál megtanítani deriválni.

tegnapelőtt 09:47
 7/21 anonim válasza:
84%

Sajnos ez a mestersége intelligencia hozadéka!

Vagy elhiszed, vagy nem. Van aki szerint voltak ott, van aki szerint nem!

De teljesen mindegy, mert nincs hatással rád, ha voltak, ha nem, attól nem fog változni az életünk, nem lesz olcsóbb a kenyér,tej stb..

Mondani meg azt mondanak amit akarnak, aki hisz a doboznak az asztalon, mert azt hiszi az nem hazudik, és azok a tények, azok mindent elhisznek.

Sajnos ilyen hülye világ van, amit mi emberek csináltunk.

tegnapelőtt 10:36
 8/21 sadam87 ***** válasza:
100%

"De nem tűnnek túl valódinak nekem ezek a “képek”."

Nekem meg az nem tűnik túl valódinak, hogy 2026-ban még mindig vannak, akik azon pörögnek, hogy szerintük nem is volt holdraszállás. De úgy tűnik, mégis vannak ilyenek. Ez van...

tegnapelőtt 11:26
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg a kérdés nem tűnik túl valódinak.😑
tegnapelőtt 11:47
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is hamis ez az egész. Nem hiszem hogy eljutottak volna oda. Csak AIval csináltak képeket, és felvették a támogatást és most azok akik benne voltak vannak azok már villában élnek.
tegnapelőtt 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!