Rengeteg mágnesmotor és "ingyenenergia" gépről van videó az interneten. Ez mind átverés, vagy van közte olyan ami valóban nem igényel különösebb energiaforrást?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Miért nem veszik észre hogy az egész egy nagy átverés? Ürkutatás, földönkivüli élet keresése! Nevetséges!
Ez a penderev-féle mágnesmotornak egy másik változata, aki ezt a cikket írta, neki nem sikerült, mert:"de szinte biztosra veszem, hogy az oka a nem teljesen pontos illesztés volt"Ez működhet? Elvileg ahogy elnézem, működnie kéne, először csak csodálkoztam,...
Ha valaki tud tervrajzot akkor küldje el.De csak ha 120 % hogy működik.
Mert nekem nagyon meggyőzőnek tűnik, facebook-on is van oldaluk. Van olyan aki innen rendelt, és tényleg küldtek neki ncore meghívót?
Unibeten játszom élő roulette-n. 2 alkalommal is előfordult hogy nyertem,de a számlámon ezt nem írtak jóvá. Tettem 5 euroót a pirosra, piros lett,ki is írta hogy nyertem 10-et de a zsetonjaimhoz nem adták hozzá!! Hogy lehetséges?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!