Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Rengeteg mágnesmotor és...

Rengeteg mágnesmotor és "ingyenenergia" gépről van videó az interneten. Ez mind átverés, vagy van közte olyan ami valóban nem igényel különösebb energiaforrást?

Figyelt kérdés

2012. szept. 4. 10:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ja, mind átverés. A legszörnyűbb, hogy gyakran általános iskolás fizikatudással leleplezhetőek lennének, ennek ellenére nyereséges ilyeneket kitalálni.
2012. nov. 1. 14:18
 12/12 nevd válasza:
2015. aug. 21. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Miért hisznek az emberek a NASA-nak?

Miért nem veszik észre hogy az egész egy nagy átverés? Ürkutatás, földönkivüli élet keresése! Nevetséges!

Megépítette már ezt valaki? ("ingyenenergia"-gép)

Ez a penderev-féle mágnesmotornak egy másik változata, aki ezt a cikket írta, neki nem sikerült, mert:"de szinte biztosra veszem, hogy az oka a nem teljesen pontos illesztés volt"Ez működhet? Elvileg ahogy elnézem, működnie kéne, először csak csodálkoztam,...

Létezik ingyenenergia és ha igen milyen szerkezet tudja létrehozni?

Ha valaki tud tervrajzot akkor küldje el.De csak ha 120 % hogy működik.

Www. Ncoremeghivo.com Ez az oldal kamu?

Mert nekem nagyon meggyőzőnek tűnik, facebook-on is van oldaluk. Van olyan aki innen rendelt, és tényleg küldtek neki ncore meghívót?

Unibet kaszinó ÁTVERÉS?

Unibeten játszom élő roulette-n. 2 alkalommal is előfordult hogy nyertem,de a számlámon ezt nem írtak jóvá. Tettem 5 euroót a pirosra, piros lett,ki is írta hogy nyertem 10-et de a zsetonjaimhoz nem adták hozzá!! Hogy lehetséges?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!