Mikor állítsák már le a haarp-ot?
Már elég ebből a sok szélből meg esőből.
Nyilván, sőt biztos is, hogy ezzel rontották el a levegő összetételét is.
És ráfogják a dohányosokra, (amióta kevesebben dohányoznak, javult az ózonréteg), hangzott el ez egyszer a híradóban. Meg a gyárkéményekre fogják.
Egyik napról a másikra hogy változott meg így az idő össze-vissza?
Miért használják a haarp-ot? Minél több tüzifát vegyél nyáron is, ha hideg van, vagy több gázt használj. Pénz.
Tönkremegy a házad a szélben, meg kel csináltatni, ez is pénz. Sok mindenkinek nincs biztosítása a házán.
Azért használják, hogy minél több pénzt kicsaljanak az emberekből.
Hűha, van egy kis káosz a fejedben a fogalmakkal.
Te, légyszíves linkeljél már nekem, hol fogják a dohányosokra az időjárás-változást, kíváncsi vagyok, milyen médiábaqn van ez az orbitális ökörség. Ez még a Blikknek is erős. :)
kíváncsi vagyok, milyen médiábaqn van ez az orbitális ökörség.
Az rtl. Mi más.
Valami van abban, amikor bemondják, hogy jön a cunami, és elkezdenek mosolyogni, ami azt sugallja, most megkapjátok.
Tehát tudják azok a híradóban is, hogy mikor jön.
Valamint a globális felmelegedésre fogják az egészet, de bejelenti, hogy jövőhéttől már nem lesz hideg és szél, hanem napos idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!