Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Körülbelül hány ember fogyaszt...

Körülbelül hány ember fogyaszt Magyarországon marihuánát?

Figyelt kérdés

2022. jan. 3. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem.🙆‍♂️
2022. jan. 3. 19:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok. Bár nem mindegy, hogy fogyasztás alatt milyen rendszerességet értesz.
2022. jan. 3. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"Európában [...] A fiatal felnőttek közül a legkevesebben (3,5 százalék) Magyarországon, a legtöbben pedig Franciaországban (21,8 százalék) szívtak az előző évben, ha nem számítjuk ide Törökországot, ahol még ennél is alacsonyabb, 1,9 százalékos az előző évben kannabiszt fogyasztó 15–34 évesek aránya"

[link]

(2019.06.18.)

2022. jan. 3. 19:43
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Minél keményebb a büntetés, annál erőteljesebb a tagadás. Nálunk a fogyasztás is bűncselekmény, amit keményen megtorolnak, így vagy nem használják vagy tagadják. A felmérések pedig iszonyúan torzak, mert már mindenki paranojás ebben a nyomorult országban.
2022. jan. 3. 20:35
 5/7 anonim válasza:
100%
Én gimnazista vagyok és a korosztályom nagyjából 40%a fogyaszt rendszeresen(azok alapján amit hallottam )
2022. jan. 3. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A 40 év alattiak közt simán 30-40 % is lehet, csak ez pont olyan, mint a 10 centis pénisz, nem híreszteled.
2022. jan. 3. 22:03
 7/7 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Én kb. félmillióra tenném a számukat, na persze a rendszeres fogyasztás és az egyszer az életben kipróbáltam között különbség van.
2022. jan. 4. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Magyarország számára nap energia, mennyire lenne előnyös energia fórrás?

magyarország közép és déli részén, háromszor annyi energiát lehetne termelni amenyit az ország lakóssága elhasznál ? nap energiával több pénzt ,lehetne sporolni? paksi II erömüvet naperömü képes lenne leváltani ?

Vajon mennyi PET palackos italt fogyaszt el egy magyar ember évente?

Ez csak egy melléklet ami nem fontos : Ha Magyarország lakosainak száma 9.900.000 fő

Valaki tud segíteni egy agytornáztató feladatban?

Itt a kérdés: Hány darab PET palackos italt fogyaszt el átlagosan egy magyar ember évente, ha Magyarország lakosainak száma 9.900. 000 fő?

Szélturbina és napenergia termeléssel kapcsolatos számítások. Az alábbi kérdésekre ki tudnátok nekem számolni a megoldást?

Internetről összemásolt valós adatok a számításhoz: A 630 megawattos London Array jövő tavasztól bekapcsolódhat az Egyesült Királyság áramellátásába. A világ legnagyobb tengeri szélerőműparkja több mint 3 milliárd dollárból épült, 175 turbinával üzemel majd....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!